LOKALNI KLUBOVI NAJAVLJUJU NOVE BODOVE OVOG VIKENDA

I kalendarski smo ušli u jesen te nam za ovaj vikend najavljuju kišu što svakako ne veseli pobornike najljepše sporedne stvari na svijetu. Bez obzira na to uvjereni smo da ćete kao i do sada ići na utakmice svojih nogometnih ljubimaca te im bez obzira na vrijeme dati svoju punu podršku za njihov trud i angažman. Pa neka vaš posjet bude u čim većem broju i čim korektnijem navijanjem i  dobrim i poštenim odnosom prema službenim osobama. Jer oni i kao i igrači imaju pravo na pogrešku .

Evo da malo prošetamo zelenim terenima Grada i okolice te da vas uputimo gdje da provedete subotu i nedjelju.Izbor je lijep i velik , a vi sami odlučite gdje ćete.

U MŽNL ČK-VŽ  Rudar je ove subote domaćin te u još jednom međimurskom derbiju dočekuje ekipu Centrometala iz Macinca. U Rudaru mirno dočekuju utakmicu svjesni svoje dobre forme , ali isto tako da im u goste dolazi neugodan protivnik vrijedan svakog respekta. Rudar je momentalno vodeća momčad lige sa osvojenih 13 bodova , dok  su gosti iz  Macinca na 6 mjestu sa 7 bodova.

 Utakmica se igra 26.09.2015.god ./subota/ u 16,30 sati na igralištu Šuderka.

Suci utakmice: Klarić , Čurin , Hajdarović delegat: Luketić

U subotu prijepodne na terenu Šuderka NŠ Rudar domaćin je ekipi Mladosti iz Ždralova. Sve tri ekipe Rudara koje nastupaju u I HNS središte Sjever nadaju se povoljnim rezultatima a raspored im je slijedeći:

U- 10 u 10,00 sati

U-12 u 11,00 sati

U-14 u 12,00 sati

Kategorija početnika U-8 igra u Svetom Martinu protiv ekipe Međimurja II iz Čakovca također u subotu 26.09.2015. u 10,00 sati.

U 14,00 sati igrači kategorije limača U-10 u ML domaćini su igračima Međimurca iz Dunjkovca na igralištu Šuderka.

 I ML

 

Nakon prve pobjede protiv ekipe Kraljevčana iz Sokola najavljuju još jedno iznenađenje te će protiv Mladosti iz Palinovca bez obzira na vrući gostujući teren probati iščupati tri boda, iako po nama i bod bi bio lijepi uspjeh.

Suci: Škrobar ,Horvat , Vlah  delegat Sabol.

Utakmica se igra u Palinovcu u nedjelju   27.09.2015 god. sa početkom u 16,00 sati

II ML Skupina “B”

U subotu 26.09.2015 u 16,00sati u  D. Koncovćaku gostuje ekipa Plavih iz Peklenice . Teško gostovanje , ali kako se veli nada umire posljednja. Nakon dva remija Plavima bi lijepo došla i jedna pobjeda.

 Suci ; Hergotić , Hrustek , Fic   delegat  Zadravec

 

U Hlapičini u nedjelju 27.09.2015. u 16,00 sati Mura dočekuje ekipu Šenkovca i za očekivati je nova tri boda u ukupnom zbroju bodova.

Suci : Kukovec , Hrušoci ,Jarni delegat Drvenkar

Hajduk Vindija odlazi na derbi sa ekipom Zasadbrega 77 , a s obzirom na kiks kod kuće bilo bi dobro da bez obzira na kvalitetu Zasadbrega bodovni saldo se poveća za tri boda.

Suci : Posedi ,Novak , Bašek delegat : Štefanac

Utakmica se igra 27.09.2015 u 16,00 sati.

 

III ML

 

Torpedo odlazi na gostovanje u Kuršanec. S obzirom na iskazanu formu do sada za očekivati je pobjedu kod Drave što bi Torpedo približilo samo vrhu ljestvice.

Suci : C. Rodrigue , Pokrivač   delegat Modlic

Mladost iz Selnice na svom terenu dočekuje jednog od favorita za prvaka ekipu Podturna koji će sigurno nakon nedjeljnog kiksa kod kuće pokušati ispraviti taj promašaj. Nadam se da će trener Mladosti M. Moharić uspjeti motivirati svoje igrače da borbenošću nadoknade manjak kvalitete i tako iznenade favorita. Želimo im uspjeh.

 Suci : Bedić Sever delegat Fic , a utakmica se igra u nedjelju 27.09.2015 u 16,00 sati.

U nedjelju prijepodne27.09.2015 u 10,00 sati pioniri Plavih u skupini  “A” gostuju u Vratišincu kod ekipe Sokola , a odgođena je utakmica juniora između Plavih i Jedinstva iz G. Mihaljevca.

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

IMG_1749