LIPIĆ ZDENKI GODIŠNJA NAGRADA I MEDALJA ZA RAZVOJ SPORTSKE REKREACIJE

Lipić Zdenka dobitnica godišnje nagrade Međimurskog saveza sportske rekreacije “Sport za sve” –  “Medalja” za razvoj i unapređenje sportske rekreacije -2015

U srijedu 16.12.2015. godine održana je redovna Skupština Međimurskog saveza sportske rekracije “Sport za sve” na kojoj su  u svečanom dijelu  dodijeljena priznanja, zahvale i nagrade za istaknute pojednce i organizacije za značajan doprinos,  skrb, unapređenje, promidžbu i razvitak sportske rekreacije u Međimurju. Na prijedlog Upravnog odbora USR “Sport za sve” Mursko Središće  Lipić Zdenki dodijeljena je “Medalja” godišnja nagrada  za pojedinca, a koja joj ne na sjednici Skupštine i dodijeljena.

Lipić Zdenka – rođena 27.06.1946. godine , članica je USR “Sport za sve” Mursko Središće  20 godina,  a i prije je bila uključena u rad DŠR “Partizan” u Murskom Središću , gdje se ističe svojim radom i aktivnošću, sudjelovanjem u organizaciji i provedi sportsko rekreativnih aktivnosti. Zapažena je u radu Udruge i kao bivši član Upravnog odbora , gdje se zalagala za rješavanja pitanja sportske rekreacije, kako u redovnim , tako i  u povremenim oblicima tjelesnog vježbanja.

Naročito se ističe u radu odbojkaške sekcije, kao igrač,  a  pogotovo kao sudac. Isto tako aktivno sudjeluje u organizaciji i provedbi Međimurskog trunira rekreativku u odbojci čiji smo domaćin već nekoliko godina. Redovan je i aktivan sudionik na svim Ožujskim susretimna žena, dugogodišji je član ekipe na Međimurskim festivalima sportske rekreacije žena te se  uključuje u sve aktivnosti koje provodi naša Udruga  na području grada.  Za svoj rad i aktivnost bila je nagrađivana od strane USR “Sport za sve” pohvalnicama za 10  i 15. godina rada Udruge . Ove godine dobiva i plaketu za  dugogodišnji rad  i uključivanje u aktivnosti USR “Sport za sve” u sklopu  obilježavnja 20-e obljetnice Udruge.  Od  MSSR “Sport za sve”  već nekoliko godina  dobiva i zahvalnicu za obnašanje dužnosti pomoćnog suca pri održavanju odbojkaškog  turnira  rekreativki u odbojci.

Još u ranoj mladosti bavila se sportom i aktivno igrala rukomet, i tu svoju sklonost, sposobnosti i ljubav prema tjelesnom vježbanju nastavlja kao aktivan član naše Udruge. Svojim djelovanjem doprinosi prosperitetu sportske rekreacije u našoj sredini.

Na sjednici su  USR “Sport za sve” Mursko Središće  uručene zahvalnice za organizaciju  turnira u odbojci i boćanju, te plaketa za 20. godina rada udruge.

Tajnica Udruge: Anica Varga

02

03

01

04

05