LIMAČI RUDARA PRVACI MEĐIMURJA

I u drugoj uzvratnoj utakmici za prvaka u kategoriji limača mladi igrači Rudara bili su bolji od svojih suparnika  NŠ ” Zelenko ” iz Novakovca te pobjedom   2:1 osigurali apsolutni naslov prvaka Međimurja.

Prije početka same utakmice tajnik NS Međimurja Darko Jambrović podijelio je  zasluženo osvojene pehare u svojim A i B  skupinama .Oni su se kao prvaci našli u ovom finalu. Kako je ekipa Rudara bila bolja i u prvoj utakmici njihovom osvajanju naslova nema stvarno nikakvog prigovora.

 Dečeci trenera Leonarda Sanjkovića i  danas su potvrdili da se predanost treninzima i ljubav prema nogometu i klubu  donosi zaslužene rezultate. Svakako tu moramo istaći roditelje kao neizostavni faktor ovog lijepog uspjeha. Zanimljiva je i konstatacija  pojedinih članova kluba da i nekim seniorskim utakmicama nije bilo toliko gledatelja kao danas na ovoj utakmici limača.

A bilo je svega lijepog dječjeg nogometa , strasnog navijanja za obje ekipe , suza zbog poraza , a i velike radosti zbog osvajanja naslova prvaka. Čula  se i neslužbena himna Rudara ” Volim ga , volim ga, volim , volim Rudara”iz ustiju malih Rudarovaca, a i zahvala igrača svom treneru uz   zajednički poklič o najboljem treneru.

O samoj utakmici nećemo previše samo napomenimo da su strijelci za Rudar bili Lovro Zadravec i Karlo Bogdan , a za goste Karlo Bobičanec.

Cijel kompletna ekipa mladih Rudarovaca zaslužuje sve pohvale ne samo za ove odigrane utakmice već za kompletno odigrano prvenstvo. Zato s naše strane samo velike, velike  čestitke.

Pehar za prvaka Međimurja također je predao tajnik NS Međimurja Darko Jambrović. Slavlje domaćih igrača preselilo se izvan igrališta uz pizzu kojom ih je počastio gradonačelnik Dražen Srpak  u ime Grada M.Središća.

 

I za sam kraj moramo istaći da je ovo veliki uspjeh Nogometne škole Rudar koja i u svim drugim kategorijama postiže odlične rezultate i samo su nijanse falile da se i tamo postignu takvi rezultati. Sigurno je tome pridonio i dolazak na čelo škole Kristijana Antolovića . (Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)