LIMAČI ” RUDARA” JESENSKI PRVACI ( U-10)

 

Pisali smo već o  Školi nogometa NK “Rudar” , a sad nastavljamo sa njihovim rezultatima u ovom jesenskom periodu. Započinjemo sa kategorijom  U-10  popularno nazvanom LIMAČI.

Takmičili su se u skupini B Međimurskog nogometnog saveza  i postigli zavidan rezultat osvojivši naslov jesenskog prvaka.

U natjecanju  je učestvovalo  sedam ekipa  te je odigrano šest utakmica od kojih je izboreno pet pobjeda i jedan neriješeni rezultat  isto kao i ekipa Sloge iz Čakovca s tim da su naši limači bili efikasniji  te imaju bolju gol razliku što ima i donosi prvo mjesto.

Kroz šest prvenstvenih kola primili su samo dva zgoditka te treba posebno pohvaliti vratara Niku Kodbu kao cjelu obranu koja mu je u tome pomogla.

Ekipa je treniralo 2-3 puta tjedno što je ovisilo o školskim i drugim obavezama igrača, a na trening se u prosjeku odazivalo oko 15 igrača koji su svaki trening shvaćali vrlo ozbiljno što je i donijelo ovaj rezultat.

Ekipa je bila vrlo efikasna i postigla sveukupno 33 gola od čega čak  14 protiv ekipe Trnovca.

 

Najbolji strijelac kluba je Lovro  Zadravec   sa 7 pogodaka, a slijede sa po 6  Fran Antolović i Karlo Bogdan, 4 pogotka Goran Horvatić ,  dok su se 2 puta u strijelce upisali Erik Švenda, Erik Kukolić , Jan Kolman i Maksim Mutvar.

Za ekipu limača tijekom sezone nastupali su slijedeći igrači:

Niko Kodba (vratar) , Erik  Švenda (kapetan) , Borna Filipović, Fran Antolović, Rafael Štebih, Goran Horvatić , Niko Potočnik , Fran Vranić  , Gabrijel Jambrošić, Deni Varga , Erik Kukolić, Marko Lisjak, Lovro Horvat , Nikša Sovar, Lovro Zadravec, Maksim Kutvar, Jan Kolman, Karlo Bogdan  Te Niko Jambrošić.

 

Trener ove veoma uspješne  i talentirane ekipe je  LEO SANJKOVIĆ   veoma mlad trener željan rada sa djecom što se i vidi po postignutim rezultatima.

Tu moramo spomenuti i voditelja omladinska škole dugogodišnjeg igrača Rudara  gospodina KRISTIJANA  ANTOLOVIĆA- KIKIJA  bez čijeg velikog angažmana sigurno se ne bi ostvarivali tako dobri rezultati.

I na kraju jedna zamjerka   NS Međimurja što nije dozvolio  trokružni ili četverokružkružni sistem takmičenja kao su ekipe željele. Naime zbog premalog broja utakmica , a želje djece da još treniraju i igraju sada se međusobno organiziraju prijateljske utakmice koje su mogle biti s obzirom na vrijeme koje nas prati odigrane u službenom dijelu.

 

                                      JESENSKA TABLICA U-10 LIMAČI

 

1.                  RUDAR                    6 5 1 0      33:2     16

2.                  SLOGA                     6 5 1 0      34:7     16

3.                  STRAHONINEC         6 4 0 2      29:18   12

4.                  MEĐIMUREC            6 3 0 3      22:21     9

5.                  SOKOL                    6 2 0 4      22:17     6

6.                  ŠENKOVEC              6 1 0 5     13:35      3

7.                  TRNOVEC                6  0 0 6       6:59     0

 

ČESTITKE EKIPI LIMAČA NA OVOJESENSKIM REZULTATIMA UZ ŽELJU DA TAKO NASTAVE I NA PROLJEĆE !!!!!!!!!!!!!         (tekst Z. Rihtarec, foto R. Tomanić)