Lijep uspjeh mladih nogometaša ŠN “Rudar” na turniru u Sloveniji

Mladi nogometaši ŠN „Rudar“ iz Murskog Središća samo dan nakon osvojenog prvog mjesta na turniru „Rudar 2018.“u M. Središću, zaputili su se u susjednu  Sloveniju točnije u Mursku Sobotu gdje su sudjelovali na malonogometnom turniru u organizaciji NK „Čarda“ Martjanci. Na turniru je sudjelovalo  12 ekipa, a mladi Rudarovci  još jednom su dokazali svoju kvalitetu i osvojili odlično treće mjesto u kategoriji U-13, a da je bilo malo sportske sreće uspjeh je mogao biti i veći.

Skupinu su završili na drugom mjestu te su se  u četvrtfinalu sastali s ekipom NŠ Međimurje- Čakovec i uspjeli na šesterce izboriti pobjedu i plasirati se u polufinale turnira.

Tu su se sastali s ekipom  DNŠ “Mura 1” (Murska Sobota). Ovaj puta sreća nije bila na njihovoj strani  te  su  izgubili finale nakon izvođenja udarac sa 6 metara.

U utakmici za treće mjesto bili su bolji od  ekipe NK “Apače”  sa sigurnih 2:0 i na  taj način zasluženo osvojili  visoko treće mjesto. Čestitke mladim nogometašima Rudara, kao i cjelokupnoj  ŠN „Rudar“ na odličnom i uspješnom radu što i dosadašnji rezultati pokazuju, a ovo je samo jedan u nizu.

(tekst ZR, foto: D. Liklin, NK Apače)