LENTI IZ MAĐARSKE U SUBOTU GOSTUJE NA ŠODERKI ! (piše Zlatko Rihtarec)

U nastavku odigravanja prijateljskih utakmica uoči nove sezone NK “Rudar” ove subote 20.07.2013. u 19,00 sati na svome igralištu Šoderka odigrati će međunarodnu utakmicu sa ekipom NK “Lenti” iz Lentija . Kako doznajemo ekipa Lentija takmiči se u četvrtoj Mađarskoj ligi. Prema informacijama koje smo dobili Lenti se dosad dvaput ogledao  sa Naftom iz Lendave i iz oba susreta izašao kao pobjednik. Tako bi u subotu mogli gledati zanimljivu i atraktivnu utakmicu.

Inače ekipa Rudara marljivo trenira svaki drugi dan. Zasad je odaziv na trening jako dobar, nedostaju tek igrači koji rade ili se nalaze negdje na godišnjem odmoru.

Trener Srša zadovoljan je zalaganjem igrača te  za idući tjedan priprema četiri treninga kao i gostovanje u Kotoribi 28.07.2013.To će biti jedan od posljednjih testova jer već 05.08.2013. započinju kup utakmice , a prvu Rudar igra u  Križovcu protiv  domaćina Torpeda.

U nastavku se igraju još dva kola kupa gdje bi nakon Torpeda Rudar igrao kod kuće protiv M.Mihaljevca i kako se tu nada pobjedi daljnji protivnik u  kupu bio bi Spartak iz M.Subotice i to 15.08.2013 ,a 17.08.2013. započinje prvenstvo u 3.HNL sjever .Protivnika ćemo saznati ovaj  petak kada se u Koprivnici održava plenum trećeligaša. Zasada samo znamo da u 1.kolu 3.HNL sjever, Rudar  gostuje.

 

Zato ove subote dođite  na Šoderku i družite se s nama kao i s gostima iz Mađarske.