KUP: Međimurje se provuklo na “penale”, Polet uvjerljiv, dalje prošli i Nedelišće te Mladost (SM)

Od četiri kup utakmice odigranih ove srijede najnapetije je bilo u Hodošanu, gdje je malo nedostajalo do velikog iznenađenja. Domaćini su dva puta vodili golovima Jakšića i Paslera, a Međimurje je poravnalo  prvo preko Režića i u 27. minuti golom Rališa. U drugom dijelu vratar Međimurja Galoši brani zicer Jakšiću pa se prišlo izvođenju jedanaesteraca gdje je sreća bila naklonjena čakovčanima koji pobjeđuju ukupnim rezultatom 8:9.

Protivnik Međimurju u polufinalu će biti Polet iz Svetog Martina na Muri  koji je u Brezju bez problema pobjedio domaći Hajduk 0:6. Već u prvom dijelu s tri gola Šarića i jednim Medveda vodili su 0:4. U drugom poluvremenu za konačni rezultat u strijelce su se još upisali Ferlin i Mezga.

U Nedelišću Rudar je dobro krenuo u utakmicu i poveo golom Novaka, međutim domaćin već u prvom poluvremenu preokreće rezultat golovima brazilaca Caia Viniciusa i Rodriga Lime. U drugom poluvremenu s još jednim golom, koji je postigao Marcijuš u posljednjoj minuti, potvrđuju pobjedu i plasman u polufinale gdje se sastaju protiv Mladosti iz Svete Marije.

U Četvrtom ogledu između županijskih prvoligaša u Svetoj Mariji domaća Mladost izborila je minimalnu pobjedu protiv Poleta iz Pribislavca golom Pavlica.

U polufinalu domaćin se određuje ždrijebom ,a parovi su :

Nedelišće – Mladost (SM)

Polet (SMnM) – Međimurje

(tekst i foto: Miljenko Dovečer)