KRK KUP 2022 – Karate centar Šenkovec najuspješniji klub u katama

 

U Malinskoj  je 18.6.2022.  održan  KRK  KUP   koji je okupio  više od 630  natjecatelja iz 59 klubova iz četiri države.  Karate centar Šenkovec nastupio je sa 9 natjecatelja u pojedinačnim kategorijama .

U brojnoj , ali i vrlo kvalitetnoj  konkurenciji najuspješniji su bili pobjednici svojih kategorija: OZREN GRGIĆ (dječaci 13 godina  i  kadeti), DAVID FAIĆ (dječaci 12 godina), DOMAGOJ MILIČEVIĆ (dječaci 14 godina) , LARA JURČEVIĆ (djevojčice 14 godina) i  ENA RAJKOVIĆ (djevojčice13 godina).

Do srebrne medalje došli su: ANA BAĐUN (djevojčice 13 godina) i ERIKA GRABOVAC (djevojčice14 godina).

Brončanu medalju osvojila je BELLA MIKULIĆ (djevojčice 14 godina).

U ekipnoj kategoriji  dvostruka dominacija i zlato (LORENA MIHALKOVIĆ,ANA BAĐUN , BELLA MIKULIĆ)  i srebro (ENA RAJKOVIĆ, LARA JURČEVIĆ, ERIKA GRABOVAC) odlaze u Šenkovec kao i na prošlom državnom prvenstvu..

Trener Tihomir Grgić : …“odličan nastup naših natjecatelja na Krku i potpuna dominacija u kategorijama u kojima smo nastupili.Moram,kao najuspješnijeg natjecatelja, izdvojiti Ozrena sa osvojena dva zlata u svojoj kategoriji  i u kategoriji kadeta gdje je svih pet mečeva pobjedio s maksimalnih 3 : 0. Ponovo su i naše dvije ekipe bile prejake za konkurenciju i našle se u finalu. Jako sam zadovoljan prikazanom kvalitetom izvedbi , a i činjenicom da smo sa 7 zlata, 3 srebra i broncom najušpješniji klub u katama na ovom natjecanju.“

Natjecateljsku ekipu  vodio je trener Tihomir Grgić.

Dejan Mihalković

Dječaci 12 godina DAVID FAIĆ 1. mjesto

Dječaci 13 godina OZREN GRGIĆ 1. mjesto

Djevojčice 13 godina-1. ENA, 2. ANA

Djevojčice 14 godina 1. LARA, 2. ERIKA, 3. BELLA

Djevojčice kate ekipno 1. i 2.mjesto KC Šenkovec

DOMAGOJ pobjednik u kategoriji dječaci 14 godina

LORENA ,ANA i BELLA ekipna pobjeda aktualnih državnih prvakinja

OZREN GRGIĆ 1. mjesto kadeti

OZREN GRGIĆ – najuspješniji s dva pojedinačna zlata