KRISTIJAN ANTOLOVIĆ službeno kandidiran od IO NK “Rudar” Mursko Središće za predsjednika Nogometnog saveza Međimurja

Izvršni odbor NK „Rudar“  Mursko Središće na svojoj  sjednici  održanoj  danas u petak 29.10.2021. godine pod predsjedanjem v.d. predsjednika Miljenka Zobića donio je odluku o kandidaturi svog člana Kristijana Antolovića  iz Murskog Središća,  Maksima Gorkog  na nadolazećim izborima za predsjednika Nogometnog saveza Međimurja.

Kristijan Antolović inače je poznata sportska osoba, a posebno u nogometnim krugovima. Dug niz godina bavio se nogometom kao aktivni igrač. Svoj nogometni put započeo je u NK „Torpedo“ iz Križovca kao pionir, a  više od petnaest godina bio je igrač NK „Rudar“ iz Murskog Središća. Nogometni put odveo ga je i do Poleta iz Svetog Martina na Muri, Omladinca iz Novog  Sela Rok ,Sokola iz Vratišinca, te slovenskog drugoligaša Turnišća.

Nakon prestanka aktivnog igranja nogometa i dalje ostaje vjeran svojoj velikoj ljubavi nogometu i to kao dugogodišnji  vrlo aktivni član upravljačkih struktura  Nogometnog kluba Rudar.

Danas je Kristijan  poznati međimurski poduzetnik, a suvlasnik je i direktor tvrtke TERMOINST-  MT d.o.o.  iz Murskog Središća.

Svi ti pozitivni razlozi ponukali su članove Izvršnog odbora NK „Rudar“ da donese jednoglasnu odluku o njegovoj kandidaturi.

Tekst i foto: ZR