Kristijan Antolović izabran za novog predsjednika Nogometnog saveza Međimurja

Jučer, 19. studenog održana je Izvanredna skupština Međimurskog nogometnog saveza. Na skupštinu su se odazvali predstavnici, skupštinari 54 kluba od mogućih 74, s mogućih 165 glasova od mogućih 247.

Jedini kandidat za novog predsjednika bio je Kristijan Antolović, koji je predložen od strane NK „Rudar“ iz Murskog Središća. Sobzirom na to predloženo je da se za izbor predsjednika te izbor Nadzornog odbora  i tri podpredsjednika glasuje javno.

Jednoglasno je za novog predsjednika Međimurskog nogometnog saveza izabran Kristijan Antolović iz Murskog Središća, kojega je predložio tamošnji NK Rudar.

Za članove Izvršnog odbora MNS-a Antolović je predložio: Miroslava Novinščaka, Mišela Ganzera, Ivana Kosa, Denisa Magdića, Igora Žerjava, Nikolu Radmanića, Nenada Novaka, Nikolu Košira, Sašu Grkavca, Maria Gašparića, Ivicu Mustača i Dražena Posavca. Svi su dobili jednoglasnu podršku.Tri podpredsjednika su također izabrani jednoglasno, a to su: Miroslav Novinščak (Sveti Marti na Muri), Mišel Ganzer (Dunjkovec-Pretetinec) i Ivan Kos (Kotoriba).

U Nadzorni odbor su ušli Vjekoslav Cvek, Franjo Golob i Vladimir Sabol. Svi oni izabrani su na mandat od četiri godine.

Nakon obavljenog izbora novi se predsjednik MNS-a Kristijan Antolović zahvalio na izboru, te naglasio da je on predsjednik svih članova MNS-a i klubova za čije će dobro raditi.

(tekst ZR, foto: arhiva Muralista)