Krenule prijave za Malonogometni hakl u Nedelišću

Od danas možete prijaviti ekipu za Malonogometni hak

Četvrto izdanje Malonogometnog hakla održat će se 24. i 25. lipnja u na SRC-u Trate u Nedelišću pod pokroviteljstvom Općine Nedelišće i Nogometnog kluba Nedelišće.

Na četvrtom izdanju igrat će se u pet različitih kategorija – 2008. i mlađi, 2010. i mlađi, 2012. i mlađi, 2014. i mlađi i 2016. i mlađi. Za svakog natjecatelja organizator priprema vrijedni poklon iznenađenja sponzora turnira dok će oni najbolji biti nagrađeni s vrijednim nagradama.

Vrijedne nagrade za sve

“Nema ljepšega nego na kraju turnira vidjeti svu djecu nasmiješenu. Upravo s tim ciljem gledamo na naš hakl te smo uz pomoć sponzora osigurali nagradu za svakog natjecatelja. Također, oni najbolji koji će biti plasirani od 1. do 4. mjesta u svojoj kategoriji, uz medalje dobivaju vrijedne nagrade”.

Po prvi puta imaju ambasadore

“Ideju smo brzo pretvorili u realizaciju. Samo s jednim pozivom prema svakome od njih, dogovorili smo suradnju s međimurskim nogometašima. S ponosom možemo objaviti kako su naši ambasadori Daniel Štefulj (GNK Dinamo), Lovro Zvonarek (FC Bayern), Ivan Dominić (HNK Hajduk Split, KUPS) i Dario Vizinger (Jahn Regensburg). Odgovore još čekamo od nekoliko njih pa se popis do početka turnira može samo povećati. Svaki od naših ambasadora osigurat će veliki broj poklona iz kluba u kojem nastupa pa im ovim putem zahvaljujemo od srca”.

Kotizacija i nagrade

U kotizaciju od 7€  po igraču uključeno je toplo jelo, osvježavajuće piće, vrijedna nagrade, puno utakmica, velikih osmijeha, novih prijateljstva…Također, svaka ekipa imat će minimalno 7 utakmica. Turnir se igra na male golove (1m) na terenu veličine 20x12m.

Nakon grupne faze igra se turnir završnice, ali i utješni turnir kako bi svaki natjecatelj odigrao optimalan broj minuta. Maksimalan broj igrača po ekipi je 6.

S prijavama smo upravo krenuli, a one će trajati sve do 20. lipnja. Prijave se vrše na broj mobitela 099 440 2093 preko Viber ili Wapp poruke. Također, za sve detalje možete se javiti i pozivom na navedeni broj.

Na samom haklu imat ćemo natjecanja i za roditelje, mlade natjecatelje, a imat ćemo i tombolu s nagradama naših sportskih prijatelja.

Nikola Lukman