Krenule prijave za Malonogometni hakl u Čakovcu

Poštovani sportski prijatelji, šaljem vam objavu za Malonogometni hakl koji će se održati 30. i 31. srpnja u sklopu manifestacije Porcijunkulovo. Budući da se sprema veliki nogometni događaj, sve vas pozivamo na sportsko druženje.

Vlada veliki interes na malonogometji hakl, u dva dana pristiglo 15 prijava,

Ovo je već 3. izdanje malonogometnog turnira 3 na 3.

Prvu godinu haklali smo u tadašnjem Family Parku Zmajček, zatim smo preselili u Malu Subotici, a sada s ponosom možemo najaviti kako će se treće izdanje malonogometnog hakla održati u Čakovcu, na pomoćnom terenu s umjetnom travom na stadionu SRC Mladost. Za ovaj turnir vlada veliki interes, a do sada je prijavljeno već 15 ekipa. Do turnira je ostalo još 25 dana pa očekujemo rekordan broj prijava.

U sklopu manifestacije Porcijunkulovo malonogometni hakl na 3v3 održat će se u po treći puta u šest različitih kategorija, a pripremamo i mini turnir za roditelje.

Na terenu s umjetnom travom na stadionu SRC Mladost nastupit će pet različitih kategorija(U-9, U-11, U-13, U-15, U-18) te seniori.

Prijave za turnir mlađih dobnih kategorija primaju se do 25. srpnja za sve kategorije, a za najbolje smo pripremili i pregršt iznenađenja u suradnji s ovogodišnjim sponzorima.

MLAĐE DOBNE KATEGORIJE

Turnir će se odigrati u pet kategorija:

  • U- 9 (2013. i mlađi) – subota prijepodne
  • U – 11 (2011. i mlađi) – subota poslijepodne
  • U – 13 (2009. i mlađi) – nedjelja prijepodne
  • U – 15 (2007. i mlađi) – nedjelja poslijepodne
  • U- 18 (2004. i mlađi) – nedjelja poslijepodne
  • *cure u kategoriji mogu biti godinu dana starije
  • Kotizacija po igraču iznosi 40 kuna, a svaki natjecatelj dobit će topli obrok i osvježavajuće piće

 Broj minimalno prijavljenih igrača po ekipi je tri, dok svaka ekipa najviše može prijaviti 6 igrača. 3 na 3 igrat će se u svim kategorijama!

SENIORI

U seniorskoj kategoriji organizator je pripremio vrlo vrijedne novčane nagrade te nagarde sponzora. Svaka ekipa mora imati najmanje tri prijavljena igrača, a najviše njih pet. Kotizacija po ekipi iznosi 250 kuna.

  • seniori – subota prijepodne

Prijave se isključivo primaju na broj mobitela: 099 440 2093 (Nikola Lukman) ili putem e -mail adrese: [email protected].

Pokrovitelj turnira je Grad Čakovec.