KOŠARKAŠI RUDARA PROTIV VINICE

Danas se igra 4. kolo C-1 lige sjever, a košarkaši Rudara ugošćuju momčad Vinice. Susret se igra s početkom od 19 sati u školskoj sportskoj dvorani u Murskom Središću. Dođite podržati mladu i talentiranu momčad Rudara.

Košarkaši Vinice su u prva tri kola još uvijek bez pobjede, a u Rudaru se nadaju da će tako ostati i nakon četvrtog kola danas. Rudar danas konačno igra s ponajboljim strijelcem, Markom Bedijem, ali izostat će Saša Dodlek koji će jako nedostajati ispod koša kao i u skakačkom dijelu, tu će puno više tereta pasti na leđa Tomislava Radikovića.

Rudar je u vrlo dobrom ritmu i nizu od tri pobjede (dvije u prvenstvu i jedna u utorak protiv Lendave, prijateljska). Prošle sezone Rudar je izgubio obje utakmice od Vinice, a sada je cilj pobjeda. Sljedeća dva kola Rudar igra s još dva protivnika po mjeri. Prvo se gostuje kod Dubravčana u Donjoj Dubravi koji je posljednjih godina u vrhu lige, ali su ove sezone pomladili momčad te će Rudar pokušati doći do prve seniorske pobjede uopće na gostovanju u Donjoj Dubravi što dovoljno govori koliko je to težak gostujući teren. Nakon toga dolazi Donji Kraljevec. Bilo bi odlično kada bi u sljedeća tri kola Rudar uzeo barem dvije pobjede jer u posljednja tri kola prvog dijela slijede tri protivnika iz samog vrha ljestvice (Nedelišće, Prelog, Petrijanec).

Dođite danas podržati košarkaše Rudara koji su svojim igrama i zalaganjem to zaslužili u dosadašnjem dijelu sezone!

(Teo Cilar, foto Tin Tomanić)

Snimka cijelog zaslona 14.11.2015. 142027