Koprivnica i Međimurje podijelili bodove u zaostaloj utakmici 16. kola

Početak utakmice prošao je u ispitivanju snaga.Već u 14. minuti promjena u domaćoj momčadi kada je zbog ozljede zgloba Topića zamijenio Tuba. Sve do pred kraj poluvremena bez nekih izrazitih prilika s obje strane, tek pokušaji Kolara i Škvorca lak su plijen obojice vratara. A onda u 44. minuti Kolar probija po lijevoj strani zavrće loptu u sredinu i Čakarić neometan sa sedam metara šalje loptu u mrežu Galošija za 1:0.

Početkom drugog poluvremena u šansi je Munivrana , ali  pogađa domaćeg vratara Slukića.

Gostujući trener Kristić u igru uvodi Tkalčića i Šarića ne bi li anulirao vodstvo Koprivnice. I uspijeva ,jer Međimurje izjednačuje u 63. minuti golom Režića udarcem glavom nakon kornera kojeg je izveo Tkalčić. Gosti iz Čakovca preuzimaju inicijativu i dva puta opasno prijete baš preko Tkalčića i Šarića, ali Slukić otklanja opasnost. U 75. minuti u jeku gostujuće inicijative Kolar je u kontranapadu promašio nemoguće.

U 81. odličan šut Tkalčića odlazi tik pored grede,a minutu kasnije na ubacivanje Malenovića  Škvorc glavom pogađa stativu.

Koprivnica pokušava dugim loptama ugroziti gol Galošija, u posljednjim minutama Tuba propušta još jednu priliku, ali rezultat ostaje 1:1.

U sljedećem 19. kolu 3. HNL Istok u subotu 31. ožujka Međimurje je domaćin u 16 sati momčadi Slavonije iz Požege.

(tekst i foto : Miljenko Dovečer)