KONCOVČAK EXPRESS PROJURIO PORED VUČETINCA

Donji Koncovčak jučer je odzvanjao od povika navijača i publike koji se nisu štedjeli nego su lomili grla u pravoj euforiji, pogotovo u zadnjem dijelu utakmice. Kako bi sve to još izgledalo da je bio prisutan gospodin Sklepić, vođa i najvjerniji navijač, možemo samo zamisliti, no kako se momentalno nalazi na liječenju u čakovečkoj bolnici nije imao mogućnost da i osobno navijanjem pomogne svojim ljubimcima. Putem Muralista najljepše ga pozdravljaju svi igrači i članovi uprave te mu žele brzi oporavak.

01

U susretu 3. kola 2. međimurske lige D. Koncovčak ugostio je ekipu Vučetinca koja je ukupno ostavila bolji dojam nego što to govori visoki poraz od 4:1. Utakmica je započela, a takva je bila cijelo vrijeme, vrlo otvoreno i napadački s obje strane. Nije bilo kalkulacija jer su i jedni i drugi željeli pobjedu koja je na kraju ipak zasluženo pripala domaćinima.

02

Prvo poluvrijeme završilo je minimalnim vodstvom D. Koncovčaka od 1:0 ranim pogotkom Dominika Koraja već u 9. minuti. Dominik je mrežu zatresao iz slobodnog udarca, a malo mu je pomogao jedan protivnički igrač kojeg je u živom zidu lopta pogodila u rame i  promijenila smjer. Domaćini vodstvo u prvom dijelu mogu zahvaliti svojemu vrataru Mišelu Horvatu koji je obranio nekoliko zicera igrača Vučetinca koji su u potpuno otvorenoj igri vrlo često bili pred njegovim vratima no nisu uspjeli izjednačiti do odmora.

03

Rezultat se nije mijenjao do 64. minute, iako izgledne prilike imaju domaćini preko Mišela Flaca koji gađa u okvir vratiju, Denisa Sklepića, Denisa Purića  i Luke Purića čije udarce brani gostujući vratar. Nakon tih neiskorištenih šansi Nikola Vuković povećava prednost D. Koncovčaka na 2:0. On je odlično iskoristio jednu dubinsku loptu Sklepića koju mu je ovaj ubacio u prazan prostor, te odmjerenim udarcem, malo iskosa s desne strane s nekih 8 metara, matira vratara Denisa Okrešu. U slijedeći devet minuta slijedi prava kanonada i jedne i druge ekipe pa je u tom razdoblju postignuto čak 3 pogotka. Strijelci za domaćine bila su dva igrača koja su ušla s klupe, a jedan od trenera D. Koncovčaka, Boris Radiković ovim je izmjenama pogodio „u sridu“. Tako je treći gol za domaćine zabio Davor Horvatić u 79. minuti, a četvrti Denis Karlovčec u 86. Kod njega je zanimljivo da iako ima samo 22 godine, šest godina nije igrao pa je jučer debitirao i odmah se upisao u listu strijelaca. Napomenimo i to da je obrana D. Koncovčaka izvrsno funkcionirala zahvaljujući svim igračima, a pogotovo igri kapetana Damjana Flaca.

04

Utakmicu na kojoj smo primijetili i načelnika Općine Selnica gospodina Ervina Vičevića, dobro je vodila sudačka trojka na čelu s Darkom Filipčićem. Veliki broj gledatelja bio je iznimno zadovoljan prikazanom igrom, a svakako moramo istaknuti hrabru igru ekipe Vučetinca pa vjerujemo da će i oni u narednim kolima to kapitalizirati i osvajati bodove.

(R. Tomanić, foto Tin Tomanić)

05