KOLO DERBIJA, A NAJVEĆI U JUROVCU GDJE IGRAJU POLET I RUDAR

MŽNL ČK-VŽ

 

U 25.kolu MŽNL ČK-VŽ očekuje nas vječiti derbi Rudara i Poleta iz Svetog Martina na Muri. Iako momentalni  plasman na ljestvici i kao razlika u bodovima ne  bi tom susretu davao odličje derbija dugogodišnji sportski rivalitet tih dvaju klubova, kao i  poznanstva i prijateljstva među igračima sigurno mu daju status jednog od najvećih derbija u međimurskom nogometu. Rudar će pokušati popraviti loš dojam u zadnjim kolima dok Polet kao uvjerljivi lider ove sezone u ligi sigurno će još jednom htjeti obradovati svoje navijače.

Utakmica se zbog renoviranja travnjaka u Sv.Martinu  odigrava na igralištu Bratstva iz Jurovca u Jurovcu i to u subotu 06.05.2017godine u 17,00 sati.

Ovaj derbi koji ne bi smio bio pretežak za suđenje  voditi će sudačka trojka u sastavu: Bojan Novosel,Darko Vitez i Renato Jarnjak dok je delegat utakmice Slavko Vodopija.

rudar1

2.ML Skupina „B“

 

I u drugoj ligi  u 24.kolu igraju se dva derbija.

Tako se u Vratišincu u nedjelju 07.052017.godine u 17,00 sati. sastaju dva susjeda domaći Sokol i Plavi iz Peklenice. Sokol još uvijek pod  dojmom velike pobjede u Jurovcu, a Plavi u nizu nekoliko odličnih utakmica sigurno će nam prikazati dobar i kvalitetan nogomet.

Utakmicu sude  Edvin Zobec,Bruno Grabar i Nino Grgić delegat je Radovan Posedi.

plavi

U drugom gradskom derbiju sastaju se u Hlapičini Mura i Hajduk Vindija iz Štrukovca. Biti će to zanimljiv derbi jer jedna i druga ekipa svojim dosadašnjim igrama pokazale su da spadaju u gornji dio ljestvice i osvajanje bodova može ih dovesti do plasmana odmah ispod dvojice nedodirljivih u toj ligi Sokola I Bratstva. Utakmica se igra 07.052017.godine u nedjelju u 17,00 sati.

 

Utakmicu sude Casimir Rodrigue ,Zoran Novak,Robert Radek delegat je Dino Jambrović.

 

mura

3.ML

 

Torpedo iz Križovca  u 20.kolu domaćin je ekipi Radničkog iz Gardinovca i tu nedjelju 07.05.2017.god. u 17,00 sati. Utakmicu sude Mario Sukanec ,Željko Novak i Josip Sokač delegat je Josip Lesjak.

 

Mladost iz Selnice domaćin je ekipi Draškovca također u nedjelju 07.05.2017.godine u 17,00.

 

Suci utakmice su Mario Mustač, Morano Vlah i Mario Horvat.Delegat  je Rajko Zadravec.

 

Igrači  ŠN RUDAR   u1.HNL Središte Varaždin domaćini su ekipi  Podravine iz Ludbrega. Utakmice se igraju u M.Središću i to u sve tri kategorije U-10,U-12 i U-14 , a igraju se u subotu 06.05.2017.godine  i započinju u 10,00 sati.

Igrači kategorije U-10 koji se natječu u Međimurskoj ligi također na igralištu na Šuderki u 15,00 sati dočekuju ekipu Puščina.

Početnici kategorija U-8 skupina „B“ u Čakovcu na igralištu NK Međimurja u subotu 06.05.2017.godine u 11,00 sati sastaje sa svojim vršnjacima iz Svetog Martina na Muri.

 

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)