KK „RUDAR“ POZIVA U ŠKOLU KOŠARKE

Počela je nova košarkaška sezona, a u KK “Rudar“ marljivo se trenira već više od mjesec dana u svim kategorijama.

S natjecanjem su počeli mlađi kadeti i kadeti koji su odigrali utakmice prvog kola, a juniori treniraju zajedno sa KK “Čakovec“ s kojim je uspostavljena suradnja.

Na teren će uskoro i seniori koji će ove sezone igrati C-1 ligu sjever koja počinje za 11 dana. Sve u klubu raduje sve više djece na treninzima s kojom rade tri trenera, Saša Repalust, Mladen Tkalec i Teo Cilar. Klub poziva djecu da dođu i upišu se u Školu košarke gdje će kroz treninge i igru naučiti prve košarkaške korake, ali i steći nova prijateljstva, poznanstva, iskustva, kao i sudjelovanja na mnogim turnirima.

Škola košarke i mlađi kadeti tako okupljaju igrače rođene 2001. godine i mlađe, a kadeti su djeca rođena 1999. godine i mlađi.

Raspored treninga

Treninzi za mlađe dobne kategorije se održavaju četiri puta na tjedan u sportskoj školskoj dvorani Mursko Središće gdje se djeca mogu upisati u školu košarke na licu mjesta, a termini su sljedeći:

Ponedjeljak:  18:00 do 19:00 sati

Srijeda:           19:00 do 20:00 sati

Četvrtak:        20:00 do 21:00 sati

Petak:             20:00 do 21:00 sati

 

40 godina kluba

 

Klub ove godine slavi 40 godina postojanja i u klubu se pregovara sa jednim Hrvatskim klubom iz Jadranske ABA lige da susretom protiv seniora Rudara uveličaju ovu obljetnicu. Biti će održan i seniorski turnir, Memorijal “Mirela Štefe“ u čast na dugogodišnju lječnicu kluba koja nas je napustila prerano zbog teške bolesti.  (Teo Cilar)