KK RUDAR PORAZOM ZAVRŠIO POLUSEZONU

Košarkaši Rudara poraženi su od Vinice na domaćem terenu u 8. kolu C-1 lige. Posljednje 9. kolo lige na rasporedu je ovog vikenda, a naši su košarkaši slobodni pošto je u ligi neparan broj momčadi.

Rudar-Vinica 53:71 (17:21, 12:21, 16:11, 8:18)

Rudar: Baksa 9, Brodar 2, Bratić, Perčić, Antolović, Radiković 3, Bedi 34, Vinko-Novak 5, Nerer.

Košarkaši Rudara su i ovaj susret odigrali nekompletni, ali se svejedno očekivao puno jači otpor protiv Vinice, pa čak i pobjeda. Razloge poraza Rudar mora tražiti u vrlo lošim napadačkim učincima koje su pružili Arijan Vinko Novak (5 poena) i Tomislav Radiković (3 poena).

Inače su na prosjeku od 15-ak poena, a sada su bili debelo ispod tog prosjeka, ali i oni imaju pravo na loš dan. Loš dan s druge strane nije imao Marko Bedi koji je postigao čak 34 poena, ali nije imao raspoloženih suigrača koji bi ga pratili u napadu.

Bedi je tako bio autor 34 od 53 poena što znači da je ostatak momčadi postigao samo 19 koševa ukupno.

Rudar je na poluvremenu zaostajao 13 poena razlike, ali se vratio u susret u trećoj četvrtini kada su razliku spustili na osam koševa minusa.

Očekivalo se da će u posljednjoj četvrtini uhvatiti protivnike, ali uslijedila je najlošija napadačka četvrtina na susretu u kojoj su naši košarkaši postigli svega osam poena te na kraju zasluženo izgubili od gostiju.

Prvi dio sezone za Rudar je završen, a nastavak prvenstva slijedi 17. siječnja 2015. godine kada Rudar gostuje u Kotoribi.  (Teo Cilar)

rud 1