KK RUDAR CIMPER SUSPENDIRAN

Košarkaši Rudar Cimpera u subotu su morali odigrati utakmicu 16. kola A-2 lige sjever protiv Vindije iz Varaždina no susret nije odigran jer su naši košarkaši suspendirani zbog dugovanja prema Hrvatskom košarkaškom Savezu i košarkaškom Savezu varaždinske županije.

Predsjedniku kluba, Ivanu Božiću stigao  je mail dan uoči susreta sa Vindijom od povjerenika natjecanja, Zorana Košćaka iz Varaždina u kojem piše sljedeće:

Radi neplaćanja preuzetih financijskih obaveza prije početka sezone prema Hrvatskom košarkaškom Savezu i košarkaškom Savezu varaždinske županije, a koja su dospjela na naplatu, nastupila je suspenzija prema KK “Rudar Cimper“ iz Murskog Središća. Odlukom Povjerenika natjecanja, utakmica Rudar Cimper-Vindija se neće odigrati i biti će registrirana u korist KK “Vindija“ s 20:0. Ekipi KK “Rudar Cimper“ prema Propozicijama natjecanja ne pripada bod za navedenu utakmicu. Povjerenik natjecanja, Zoran Košćak v.r.

Kontaktirali smo predsjednika KK “Rudar Cimper“, Ivana Božića koji nam je rekao sljedeće:

Nema se šta puno dodati, suspendirani smo zbog nepodmirenih dugovanja savezima i to je to.

Hoće li Rudar Cimper igrati sljedeće kolo u Đurđevcu kod Mladosti?

To ćemo znati u petak. Ako podmirimo dugovanje onda hoćemo, ako ne onda nažalost nećemo.

 

Teška financijska situacija muči KK “Rudar Cimper“ u ovoj sezoni i vjerojatno svi jedva čekaju da čim prije završi.   (Teo Cilar, foto Tin Tomanić)