KC Šenkovec najbolji u katama na 18. Cro Cup-u u Maloj Subotici

Maloj Subotici  je 27.4.2024.  održan 18. Cro Cup  na kojem je nastupilo  459 natjecatelja iz 49 klubova. Karate centar Šenkovec nastupio je sa 9 natjecatelja u pojedinačnim kategorijama i ekipom  kadetkinja.U brojnoj konkurenciji pojedinačnu medalju u katama osvojili su :

  1. mjesto – Ana Bađun- kadetkinje; Ana Lukić – starije učenice B; Mauro Gajnik – stariji učenici B; Tea Brinc – juniorke ; kadetkinje/juniorke ekipno (Ana Bađun, Lorena Mihalković, Bella Mikulić)
  2. mjesto – Lorena Mihalković – kadetkinje; David Faić – kadeti; Bella Mikulić – juniorke; Mauro Gajnik – mini kadeti
  3. mjesto – Mia Sabol- mini kadetkinje; Ivan Lukić – mini učenici B; Tea Brinc – kadetkinje;

S ukupno 12 osvojenih medalja (5 zlata,4 srebra i 3 bonce) KC Šenkovec najbolje je plasirani klub na ovom natjecanju u konkurenciji kata, a ukupno je pozicioniran kao sedmi.

Najuspješniji natjecatelji KC Šenkovec na turniru su bili  Mauro Gajnik (zlato i srebro) i Tea Brinc (zlato i bronca) s osvojene dvije medalje u pojedinačnim kategorijama, a posebna pohvala ide Ani Lukić koja je osvojila svoju prvu zlatnu medalju.

Vlado Bošnjak, Inga Grgić i Nebojša Bošnjak  sudili su na ovom turniru, a natjecateljsku ekipu vodili su Ozren i  Tihomir Grgić.

Dejan Mihalković

Ana Lukić – prva zlatna medalja!

David Faić-srebro u kadetima

Lorena(2), Ana (1) i Tea (3) na postolju

Lorena, Ana i Bella na postolju-kadetkinje-juniorke ekipno

Mauro Gajnik-zlato i srebro

Mauro i Ivan poslije nastupa

Mia Sabol – bronca

Tea Brinc – zlato i bronca