Kata team Muraken osvojio Grand Prix Međimurja

Protekle subote u dvorani Aton u Nedelišću ekipa kata team Murakena u satavu Nika Maltarić, Vanja Tot, Josipa Kataleni osvojila je zlatnu medalju u kategoriji kata za djevojčice 2007/06 godište. Da su turnir odradile na visokom nivo dokazuje i uspješan nastup i u pojedinačnoj kategoriji gdje je Vanja osvojila dva zlata u kategoriji djevojčice 08 godište i 07 godište, Nika je bila srebrna u kategoriji djevojčice 07. godište a Josipa koja je imala najjaču konkurenciju kroz repasaž uspijela osvojit brončanu medalju u kategoriji djevojčice 06. godište. Drugi turnir za redom odličan nastup imao je Toma Frančić osvojivši zlato u kategoriji dječaci 10. godište.

Ivan Katalenić svoje borbe je odradio bez poraza do finala ali na žalost malo je ponestalo snage i u finalu gubi te osvaja srebro .Treče mjesto u svojoj kategoriji osvojila je Jana Augustić kroz repasaž a na žalost to nije uspjelo Heleni Novak i Filipu Golubiću koji gube sa malom razlikom svoje borbe za broncu.

Muraken i na ovom takmičenju dokazuje uspješan rad sa svojim mladim takmičarima koji su odlično odradili turnir i otvorili sezonu na najbolji način. Klub se zahvaljuje roditeljima i gradu Mursko Središće na potpori i realizaciji turnira.

Trener

Dinko Šarić