KARATE CENTAR ŠENKOVEC: Međunarodni karate turnir OPATIJA CUP 2022.

U Opatiji  je 12.3.2022.  održan 22. Međunarodni karate turnir OPATIJA CUP 2022  u karateu. Na natjecanju je nastupilo više od 660  natjecatelja iz 65 klubova iz Mađarske,Italije , Slovenije i Hrvatske.  Karate centar Šenkovec nastupio je sa 7 natjecatelja u pojedinačnim kategorijama .

U brojnoj konkurenciji najuspješniji su bili ANA BAĐUN ( djevojčice 13 godina ) i DAVID FAIĆ (dječaci 12 godina ) koji su dominantno došli do 1. mjesta  i potvrdili već dokazanu kvalitetu.Drugo mjesto osvojili su : LORENA MIHALKOVIĆ ( djevojčice 13 godina ) , BELLA MIKULIĆ ( djevojčice 14 godina ) i EMANUEL BAĐUN ( juniori). U kategoriji djevojčica 14 godina, 3. mjesto osvojila je AIŠA LEPEN. Nastupila je još i ZIYA LEPEN  ali je poražena u meču za treće mjesto.

Trener Tihomir Grgić : …“ sedam natjecatelja i šest medalja uvijek su razlog za veselje trenera. U jakoj inozemnoj konkurenciji dobro smo se snašli i ovo je već drugo natjecanje u nizu s kojeg se vraćamo puni odličja. Tijekom travnja nastavit ćemo s pripremnim natjecanjima kako bi se što bolje pripremili za nastup na Kupu Hrvatske koji je izborni turnir za prvenstvo Balkana koje se ove godine održava u Zenici. „

Na natjecanju su sudili Vlado i Nebojša Bošnjak, a natjecateljsku ekipu  vodili su trener Tihomir Grgić i Ozren Grgić  uz veliku pomoć roditelja kojima se ovom prilikom zahvaljujemo na logističkoj podršci.

(tekst i foto: Dejan Mihalković)