JUNIORI RUDARA U POLUFINALU KUPA MEĐIMURJA

                           NK “RUDAR ” -NK “MLADOST ” Palinovec

                                                  7  :  0 ( 4 :0)                               

 

Po sunčanom , ali vrlo  vjetrovitom vremenu na igralištu Šuderka odigrana je četvrtfinalna utakmica Kupa Međimurja za juniore između NK “Rudara” i ekipe

NK “Mladosti ” iz Palinovca. Lakše nego se očekivalo domaći mladići uvjerljivom i sigurnom igrom savladali su svoje vršnjake iz Palinovca sa 7 : 0 (4 : 0).

Rezultat ni u jednom trenutku nije dolazio u pitanje , a da je bilo i malo manje opuštanja rezultat je mogao biti i puno veći.

Polufinalni parovi Kupa Međimurja za juniore su slijedeći Rudar – Međimurje

Čakovec te Polet  (Sv.Martin na Muri) – Graničar (Kotoriba).

Ovaj lijep rezultat budućih prvotimaca Rudara samo je još jedan dokaz kvalitetnog rada u Školi nogometa Rudar  na što u Rudar moraju biti apsolutno ponosni.


Mladići koji su osigurali ovaj lijep rezultat i plasman u polufinale kupa su :

Pavlović, Munđar , Končić , Šardi , Vuglač ,  De. Kivač , Balaž , Čalopa , Jezernik , Radiković , Berdin    /Da. Kivač , Brodar , Mikulić /

  Trener : Leonardo Sanjković

  strijelci : R. Jezernik  (2) De. Kivač (2) Balaž ,Čalopa  i Radiković.

 

 

Iako je mladim lapornikima u polufinalu protivnik jedna od najboljih, ako ne i najbolja ekipa u Međimurju sigurni smo da će oni pružiti sve od sebe kako bi osigurali još bolji rezultat , a to je finale Kupa Međimurja. Zato dečki sretno i čestitke na dosadašnjem uspjehu. (Z. Rihtarec)