Još jedna uvjerljiva pobjeda Plavih odbojkašica – Nedelišće stradalo 5:0

U nedjelju su odbojkašice Odbojkaškog kluba Plavi odigrale drugu prijateljsku utakmicu uoči nove sezone. Utakmica se igrala u Murskom Središću, a protivnice su bile odbojkašice Nedelišća. Prije utakmice je dogovoreno da će se odigrati 5 setova bez obzira na rezultat.

Plave su odlično ušle u utakmicu i ubrzo stvorile veliku prednost koju su održavale do kraja seta. U drugom setu slična situacija, Plave lagano dolaze i do drugog seta. U trećem setu Plave igraju u dosta pomiješanom sastavu. Set je bio vrlo izjednačen. Gošće su imale set loptu, ali Plave su spretnije i dolaze i do trećeg seta. U zadnja dva seta priliku kod obje momčadi su dobile igračice koje su igrale do tada manje. Plave su i tu kvalitetnije što rezultira osvajanjem 4. i 5. seta. Time su Plave došle do slavlja od 5:0 u setovima, a bitno je i da je svaka odbojkašica odigrala barem 2 seta. Sljedeći tjedan Plave sudjeluju na predprvenstvenom turniru u Varaždinu.

Plavi – Nedelišće  5:0

Plavi: Goričanec, Hranilović, Kolarić, Škvorc, I., L. Turk, Pintarić, Debelec, Novak, Mađarić, Mance, Tuksar, Srša. Trener: Jurica Novak.

(Jurica Novak, foto: Tin Tomanić)