JOŠ JEDAN USPJEH ZA ATLETIČARKE I ATLETIČARE OŠ MURSKO SREDIŠĆE

NA ŽUPANIJSKOM NATJECANJU IZ ATLETIKE UČENICE 5./6. RAZREDA OSNOVNE ŠKOLE MURSKO SREDIŠĆE POBJEDNICE, UČENICI EKIPNO OSVOJILI TREĆE MJESTO

18.listopada održano je županijsko natjecanje iz atletike za osnovne i srednje škole. Za Osnovnu školu Mursko Središće natjecali su se učenici i učenice u kategoriji 5./6. razreda i 7./8.razreda, te postigli odlične rezultate. Učenice 5./6.razreda ekipno su osvojili prvo mjesto i plasman na Poluzavršnicu državnog prvenstva koje će se na proljeće 2017.god. održati u Zagrebu. Ekipu su činile Nika Jambrešić, Anja Jambrešić, Tena Marodi, Lea Marodi, Lara Palnec, Iva Hranilović, Melani Tuksar, Rebeka Novinić. Treba spomenuti da su neke od ovih učenica i članice Atletskog kluba „Mursko Središće“ i postižu odlične rezultate na nivou države, državne prvakinje u štafeti 4x60m.

01

Učenici 5./6.razreda ekipno su osvojili treće mjesto, u sastavu David Radiković, Fran Antolović, Patrik Nedeljko, Filip Perčić, Vjeran Murković, Nikola Fučko, Jakov Sovar, Ilija Liklin, Luka Novak, Ivano Gogić.

 

02

U kategoriji učenica 7./8.razreda, učenice OŠ Mursko Središće ekipno su osvojile  4.mjesto. Nasupale su Marta Novak (članica AK „Mursko Središće“) koja svojim nastupima u kategoriji kadetkinja na nivou države ostvaruje fantastične rezutate, i cilj joj je kadetska reprezentacija sljedeće godine,  Dragana Horvat, Valentina Jezernik, Marinela Novak, Glorija Majhen, Ivana Bakač, Vanesa Špoljarić, Chiara Pintarić, Ana Slamek, a za učenike 7./8.razreda koji su ekipno osvojili 7.mjesto nastupali su Fran Vranić, Urban Pokrivač, Karlo Bogdan, Niko Kodba, Ivan Debelec, Filip Murković, Erik Kukulić, Kevin Nedeljko, Lovro Zadravec.

 

03

Učenice i učenike vodila je Milena Bogdanović, mag.cin.

Svim sportašima čestitke, a učenicama  5./6.razreda želimo puno sreće na Poluzavršnici državnog prvenstva gdje će predstavljati Međimursku županiju.

 

(M.B.)

04