JOŠ JEDAN BOGATI BODOVNI VIKEND ŠN RUDAR

I ovaj prošli vikend mladi igrači ŠN Rudar vrlo uspješno su nastupili u svojim natjecateljskim skupinama i osvojili lijep broj bodova.

U HNS – SREDIŠTE SJEVER Sjedište VARAŽDIN mlađe kategorije U-10 , U-12 i U-14 bili su na igralištu Šuderka domaćini ekipi Varteksa iz Varaždina.

U – 10

RUDAR-VARTEKS  2:1 (2:1)

 

U direktnoj borbi za treće mjesto na ljestvici mladi Rudarovci su bili bolji i uspješniji te pobjedom na ljestvici preskočili  ekipu Varteksa te sada zauzimaju 3.mjesto  sa 15 bodova i gol razlikom 38:14 .

Rudar Gogić , Debelec ,Kuzma ,Novak ,Perčić ,Liklin , Nedeljko ,Jurović ,Jaklin , Žužić ,Škvorc , Mesarić trener: Leo Sanjković

strijelci: 9.min. JAKLIN   35.min. LIKLIN

 

U-12

RUDAR – VARTEKS  1:1(0:0)

 

Vrl dobra utakmica . Mladi Rudarovci pružili su borbenu i dopadljivu utakmicu tako da se nije osjetio odlazak jednog od boljih igrača K.Bogdana u ekipu Archea-Čakovec. Da je bilo malo više sreće moglo se doći i do sav tri boda.

 Rudar: Kodba , Kukulić , Horvatić ,Filipović , Antolović ,Vincek ,Vranić ; Žužić , Švenda , Lisjak , Zadravec pričuve: Varga, Mikulek ,Radiković ,Sovar , Kolman , Jambrošić trener: Luka Rihtarec

strijelac:  52.min. ZADRAVEC

 

U-14

 

RUDAR – VARTEKS  0:5 (0:1)

 

Nažalost mladići Rudara se nisu baš najbolje snašli protiv trećeplasirane ekipe Varteksa koja je ovaj put bila bolja naročito u drugom dijelu utakmice.

No taj poraz  ne treba obeshrabriti dečke nego im samo pokazati put ka još boljem i samoprijegornom treniranju kao i pristupu utakmicama.

Rudar:Kovač ,Đuranec , Nedeljko ,Murković , Radek,  Balog , Mesarić , Belši ,Antolović , Matoša,Petković pričuve : Veren Jepure ,Biber trener: Nikola Goričanec

 

 

ML Početnici Skupina “A”  U-8

 

Najmlađi su ovaj pu svoju zadnju prvenstvenu utakmicu odigrali u Trnovcu kod istoimene ekipe  i odigrali 0:0 što im je u konačnici bilo dovoljno za 5.mjesto na ljestvici .

  1. 5. Rudar 7  3 1 3  12 : 13    10 bodova  trener: Dalibor Liklin

ML Limači  skupina “B”

Udomaćoj utakmici igrači u kategoriji U-10 bili su bolji od  ekipe Dubrave iz Sivice i slavili rezultatom  3 : 2.

4.Rudar 6 4 0 2    22: 11  12 bodova   trener: Leo Sanjković

ML Pioniri skupina “A”  U-15

Pioniri Plavih suvereno vladaju o ovoj kategoriji pa je tako ovaj puta kao domaćin teško stradala ekipa Dubrave iz Sivice rezultatom 0 : 20 . Nakon takvih igara i rezultata sasvim je normalno da su igrači trenera Stanka Tota na prvom mjestu.

  1. Plavi 7 6 1 0  66:3   19 bodova  trener :Stanislav Tot

 

ML Juniori  skupina “A”

 

Pravi vaetrpolo rezultat također vrlo dobre ekipe juniora protiv Šenkovca. Pobjeda Plavih  od 12 :5 samo pokazuje da kad odigraju još svoje zaostale utakmice da im je mjesto sigurno na samom vrhu tablice.

  1. 2. Plavi 5 4 1 0   39:11   13 bodova trener: Stanislav Tot.

 

Evo prošetali smo malo utakmicama  mlađih kategorija ŠN Rudar uz ispriku igračima koji se natječu u Međimurskim ligama što nismo iznijeli njihove sastave i strijelce , ali ovaj put nismo imali zapisnike pa ćemo to za slijedeći put ispraviti.

(Z. Rihtarec)

unnamed (3)