Još dvojica središćanskih trenera promijenila klubove

O tome da je NK Muru iz Hlapičine preuzeo Anton Srša-Boys već smo pisali, no nije on jedini središćanski trener koji je došao u novi klub. Još njih dvojica, Boris Radiković i Darko Rob-Robson sjediti će ovog proljeća na klupama drugih klubova.

Tako je trener-igrač Boris Radiković napustio NK Torpedo iz Križovca te otišao u Dinamo iz Žiškovca, točnije nakon tri godine vratio se u sredinu u kojoj je već bio, a sada je zamijenio legendu hrvatskog nogometa Dragu Vabeca. Učinio je to na nagovor predsjednika Mladena Kraljića, a zajednički cilj će im biti izbjeći posljednje mjesto u 3. međimurskoj ligi na kojem se Dinamo trenutačno nalazi.

Moramo napomenuti da je rastanak s Torpedom bio fer i korektan, novi predsjednik ponudio mu je da ostane, no Radiković nije promijenio svoju odluku. Svom starom klubu želi sve najbolje, a to je plasman u viši rang natjecanja, što po njemu svakako zaslužuju.

A to će uz podršku uprave, čiji je to cilj, pokušati ostvariti Darko Rob-Robson koji će uskoro početi pripremati ekipu za nastavak prvenstva. Kako nam je rekao Torpedo ima svoje ambicije i on je ovdje da ih pokuša realizirati, a to će se ostvariti samo uz ozbiljne treninge, pristupu igri i srčanoj borbi igrača za boje svoga kluba.

Oba trenera najavljuju red, rad i disciplinu jer to je najpotrebnije uz igrački kadar, da bi postigli ono što se od njih očekuje.

(R. Tomanić, foto: Tin Tomanić, arhiva)