JEDAN, ALI VRIJEDAN ZA POBJEDNIČKI NIZ SOKOLA

Sokoli su ove nedjelje ugostili NK”Pobjedu” iz Gornjeg Hrašćana, dobro se namučili te na kraju uspjeli zabiti gol preko Vincek Aleksandra u 75. min. Bila je to teška utakmica u kojoj je Sokol definitivno dominirao terenom no lopta nije nikako htjela u mrežu. Prvo poluvrijeme su tako utakmicu obilježili pokušaji domaćina da zabiju te gosti koji su se uspješno branili te iz kontri par puta zaprijetili prema vrataru Sokola.

01

U drugi dio utakmice gosti su ušli sa jednom zamjenom, Hanžeković Jurica umjesto Ivanuša Dejana,dok su domaćini ostali u istom sastavu. Odmah na početku Pobjeda ima priliku da iznenadi Sokol, ali ju propuštaju nakon čega se nastavlja dominacija Sokola.

02

Trener Škvorc Dražen u 61. min. odlučuje napraviti dvije izmjene, Leich Andrej umjesto Horvat Nine i Božić Mihael umjesto Hertarić Luke. Ulaskom svježih igrača podignuo se tempo igre te započevši akciju, Leich Andrej dodaje Šafarić Tomislavu koji na boku radi dribling, vara protivnika, puca prema okviru gola, a glavom loptu poravnava Vincek Aleksandar za pobjednički gol Sokola. Znali su Sokoli da utakmica nije gotova te su nastavili stvarati akcije, igrala se otvorena igra gdje su mogli i gosti zabiti izjednačujući gol, no utakmica je završila rezultatom 1:0.

03

Trener gostiju Bojan Novak do kraja je napravio još dvije izmjene u 74. min. Pintarić Filip umjesto Mikolaj Leona i 83. min. Kovačić Marinko umjesto Novak Bojana.

04

Uzeli su Sokoli sva tri boda u ovoj utakmici te tako i dalje drže vrh ljestvice gdje ih u istom pobjedničkom ritmu prati NK”Bratstvo” Jurovec. Sljedeći izazov za Sokole je gostujuća utakmica protiv NK”Zasadbreg 77″.

(Antonio Horvat, foto Tin Tomanić)

05