JANJA KONTREC POKRENULA FIT CAMPOVE U MURAKEN GYM-u

S odličnim radom trenera DINKA ŠARIĆA i JURE SOLDATA te njihovih suradnika u Muraken Gym-u mnogi su se imali prilike upoznati. Sada vam donosimo još jednu novu aktivnost u Muraken GYM-u – FIT CAMPOVE.

FIT CAMPOVI su pokrenuti na inicijativu wellness savjetnice Janje Kontrec, a zamišljeni su da uz potpunu podršku tima svi sudionici dobiju smjernice do željenog rezultata. Uz tjedne radionice zdravih navika, edukaciju o nutrientima te utjecaju vježbanja i prehrane na zdravlje, kao i kompletnu procjenu sastava tijela, postoji i mogućnost dobivanja personaliziranog programa prehrane i vježbanja. Bavit ćemo se i rezultatima polaznika te pratiti transformaciju tijela: povećanja i smanjenje težine, dobivanja mišićne mase te podizanja energije i dobrog osjećaja.

FIT CAMPOVI se održavaju jednom tjedno, SVAKOG PONEDJELJKA od 17.30-18-30h. Prvi dolazak je besplatan i mogu se pridružiti svi koji žele poboljšati svoje život uz vježbanje i radionice zdravih navika. Ako će vam odgovarati takav način rada, možete kupiti mjesečnu kartu za 75 kuna.

Prijaviti se možete na broj 091 585 7139 (Janja Kontrec) ili u Muraken Gym-u