JAKA NAFTA DEKLASIRALA NEDELIŠĆE U PRIJATELJSKOM SUSRETU

U trećoj pripremnoj utakmici su nogometaši trećeligaša Nafte iz Lendave ugostili ekipu Nedelišća člana MŽL ČK-VŽ te im u mrežu ubacili čak 7 zgoditaka, piše lendavski portal http://lendavainfo.com/.

 

 DSC_0486

Sam početak susreta nije nagoviještao takav ishod jer su se gosti iz Nedelišća snažno odupirali u prvom dijelu susreta koji se uglavnom odvijao na sredini terena. Ipak Lendavčani su brzi poveli, već u 3. minuti kada ih je u vodstvo doveo Monjac. Šanse ju još imali Zelka i Lukavečki iz Nafte , dok su gosti u 11. minuti pogodili vratnicu.

DSC_0499

Na 2:0 Nafta je povisila u 35. minuti kada je na asistenciju Dodleka jakim udarcem Šeruga matirao vratara Nedelišća. U 43. minuti već je bilo 3:0 jer se pred vratima gostiju najbolje snašao Zelko.

DSC_0501

U nastavku susreta treneri su promijenili nekoliko igrača. Najveću opasnost po goste predstavlja Roglić koji sam pred vratima puca preko gola, da bi u 64. minuti na dodavanje Vinka puno bolje reagirao i rezultat povisio na 4:0. Isti igrač bio je strijelac za peti pogodak Nafte, a zadnja dva zgoditka postigao je Vinko za visoku konačnu pobjedu od 7:0.

(tekst i foto http://lendavainfo.com/)

DSC_0483