Iznimno uspješno Europsko natjecanje za članice mažoretkinja Murskog Središća u Italiji!

Od 13. do 16. listopada održalo se Europsko natjecanje u mažoret plesu u talijanskom mjestu Lignano Sabbiadoro na koje su se plasirale i naše članice Udruge, Eva Varga i Zala Bedić s trenericom Larom Podgorelec. Na Europskom natjecanju je sudjelovalo 14 zemalja s preko 1000 natjecatelja, a natjecali su se u 8 kategorija u 3 dobna uzrasta.

Eva, Zala i Lara predstavljale su ponosno boje Hrvatske u hrvatskoj reprezentaciji koju čini 195 natjecatelja. Eva Varga natjecala se u kategoriji solo s rekvizitima, u dobnoj skupini junior, a u konkurenciji je bilo 16 natjecatelja iz Europe. Osvojila je europsko zlato! Zala Bedić se natjecala u kategoriji solo s rekvizitima, u dobnoj skupini najmlađih, a u konkurenciji je bilo 13 natjecatelja. Svojom je izvedbom osvojila europsko srebro! Europsko srebro i zlato rezultat su njihovog višemjesečnog treniranja, uvježbavanja i odricanja zajedno s njihovom trenericom Larom Podgorelec.

Ovim putem zahvaljujemo institucijama grada na financijskoj potpori, mjesnim odborima na ustupljenim dvoranama, sponzorima, donatorima ,svim vjernim navijačima. Posebno i veliko HVALA ide našim roditeljima koji su tu uz nas na sve moguće načine i u svim našim planovima, ciljevima i uspjesima!

Bravo za sve!

Lara Šimić