IVANA POZDEREC pojedinačna pobjednica KUPA Hrvatske

Ove subote i nedjelje održana je završnica KUPA Hrvatske za kategorije kadetkinja i kadeta. Ukupni rezultati natjecanja pokazuju zašto se u Međimurju ribolov toliko brižno njeguje i sa puno ljubavi priča o njemu.

Kada jedna ekipa ili pojedinac osvoji medalju, pehar puno puta u kuloarima kruže priče kako su imali sreće, zbog onog ili ovog…, ali kada na završnici KUPA, gdje nastupaju najspremnije i nabolje ekipe iz cijele Hrvatske, koje su to izborile kroz izlučna natjecanja od mogućih  6 medalja i isto toliko pehara (za ukupne pobjednike u oba dvije kategorije). Ekipa i pojedinac iz jednog „MALOG MEĐIMURJA“ osvoje dvije ZLATNE MEDALJE  te dva ZLATNA i jedan brončani PEHAR i sve to za ukupne pobjednike onda to više nije slučajnost, početnička sreća ili nešto treće…

To je jedan VELIKI USPIJEH i požrtvovnost svih koji su na bilo način pridonijeli ka tome. Prije svih rezultat ulaganja njihovih roditelja, samo oni znaju koliko su kilometara prevozili za svoju djecu (i opet bi ako zatreba), koliko su sati treninga odradili na vodama, prije svih natjecanja provodili vrijeme za stolom i određivali pobjedničku taktiku a financijska stranu  nećemo ni spominjat….

To je također ulaganja ribolovnih društava u svoje članove kao i  ribolovnog Saveza Međimurja-krovne organizacije na razini Županije.

Rezultati završnice KUPA Hrvatske, KADETKINJE:

Pojedinačno: 1. Ivana Pozderec SRD KLEN S. Marija, 2. Tia Ceković SRD ODRA Velika Gorica, 3. Lana Hegedić SRD INTERLAND VDE Varaždin …

Ivana Pozderec sa svojim kapetanom- Dragutin Peter

EKIPNO: 1. SRD KLEN S. Marija, 2. SR KLEN Oroslavlje, 3. SRD TSH Čakovec…

Rezultati završnice KUPA Hrvatske, KADETI:

DINO SLAVIČEK-ukupni pojedinačni pobjednik KUPA Hravtske

Pojedinačno: 1. Dino Slaviček SRD KLEN S.Marija, 2. Filip Rogina SRD IVANEC Ivanec, 3. Filip Jaminć SRD IVANEC Ivanec …

Ekipa KLENA S. Marija sa kapetanom Mihaelom Pongrac

EKIPNO: 1. SRD  IVANEC Ivanec, 2. SRD KLEN S. Marija, 3. SRD ŠTUKA Torčec …

 Ekipa TSH Čakovec   

Dora Kolmanić  TSH Čakovec 

(Miroslav Milulčić)

Ekipa Klena S. Marija-kadetkinje

Ivana Pozderec

Osvojene medalje