Ivan Novoselec iz Varteksa postao novi član Međimurja

U redove čakovečkog drugoligaša stiglo je prvo pojačanje. Ivan Novoselec,stup obrane i ponajbolji igrač   četvrtoligaša Varteksa, od proljeća će nositi dres drugoligaša Međimurja. Ova vijest i nije neko iznenađenje s obzirom da je dobrim igrama Novoselec privukao  na sebe pažnju mnogih klubova. Novoselec je prve nogometne korake započeo u NK Varaždinu iz kojeg kao kadet odlazi u zagrebačku Lokomotivu.
S nepunih devetnaest godina odlazi u tadašnji slovenski prvoligaš Zavrč. Nakon ispadanja Zavrča iz Prve slovenske lige vraća se u matični Varaždin  gdje boravi godinu dana. Posljednju godinu i pol član je drugog varaždinskog kluba  Varteksa s kojim osvaja  titulu jesenskog prvaka u 4. HNL.  

Tako će stasiti 23 – godišnji Novoselec, rodom iz Sračinca , u proljetnom dijelu dodatno će ojačati obranu Međimurja  koja je od svih klubova  2. HNL u jesenskoj sezoni bila najpropusnija. Međimurje će pripreme za nastavak prvenstva početi 14. siječnja, a do tada u svoje redove žele dovesti još dva igrača, defenzivnog veznog i centralnog napadača.

(tekst i foto Miljenko Dovečer)

?