IVA JAGEC IZ ŠRD „MURA“ MURSKO SREDIŠĆE DVOSTRUKA POBJEDNICA KUPA HRVATSKE

Ženska juniorska ekipa Športskog ribolovnog društva Mura, Mursko Središće koja je  od 11.07.-13.07.2013. u Baranji  sudjelovala  na Završnici 61.Kup-a Hrvatskog športskog ribolovnog saveza  u sportskom ribolovu osvojila je ekipno 1 mjesto, što je i ujedno najbolji rezultat društva u ekipnom plasmanu.

Raduje činjenica da drugu godinu zaredom u pojedinačnom plasmanu članica ŠRD Mure je i državna prvakinja. Ove godine  državna prvakinja je Iva Jagec sa osvojena 2 prva mjesta u dva dana takmičenja.

 

 Drugo mjesto osvojila je prošlogodišnja prvakinja Ana Maria Mađarić također sa  osvojena 2 prva mjesta u dva dana takmičenja ,ali manjom ukupnom kilažom ulovljene ribe. Treća članica Valentina Dolenec osvojila je odlično  4. mjesto sa jednim četvrtim i jednim prvim mjestom.

 

 Prvog dana takmičenja uz osvojena dva prva i jedno četvrto, a drugog dana sa osvojena tri prva mjesta je rezultat koji nije dosad postigla ni jedna ekipa na završnici KUP-a Hrvatske.

Kapetan ekipe je bio Zvjezdan Mađarić , dok su u logistici  bili  Zdravko Dolenec i Boško Jagec.

Zahvala gradu Mursko Središće koji je jednim djelom sufinancirao ekipu,koja mu se na najbolji način postignutim rezultatom za to i odužila.

 

                                                                             Za Šrd Mura :

 

                                                                    Stjepan Lisjak