„Ispaljeni“ Torpedo iz Križovca juri prema vrhu

NK Torpedo iz Križovca donedavno je bio klub u velikim problemima kojemu je prijetilo čak i gašenje. No uz pomoć Grada Mursko Središće i agilnih mjesnih sportskih djelatnika klub je „uskrsnuo“, postavljen je na zdravo temelje što se vidi iz rezultata koje postižu u takmičenju 3. međimurske lige.

Mlada ekipa u kojoj igra nekoliko pravih nogometnih talenata, a popunjena iskusnim igračima, pod trenerskim vodstvom „najboljeg trenera na svijetu“ Darka Roba Robsona odlično je startala u natjecanju te je u prva četiri kola zabilježila 3 pobjede i jedan poraz od favotita prvenstva te momentalno s 9 bodova dijeli prva tri mjesta s Pušćinama i Jedinstvom koji doduše imaju utakmicu manje.

Jučerašnja pobjeda od 6:2 nad ekipom Napretka samo je to potvrdila.

„Samo rad i rad, samo treninzi i trenizni, samo znoj i znoj mogu ovu ekipu pretvoriti u ozbiljnog konkurenta za prvo mjesto i plasman u viši rang natjecanja. Igrači su to uvidjeli te je njihov odaziv treninzima vrlo dobar jer se samo tako mogu usavršiti, steći snagu i tehniku. Ja u sve ovo ulažem cijelog sebe jer najbolje vidim potencijal ovih igrača. Nadam se da će me u ovom mom entuzijazmu ozbiljno pratiti jer to nam je jedina garancija uspjeha,“ rekao nam je legendarni međimurski trener Darko Rob Robson.

(R. Tomanić, foto: ilustracija)