IO MNS postavio trenera NK “Međimurja” za instruktora, postavlja se umjetna trava na SRC Mladost

Pod predsjedanjem Mate Kljajića u Jurovčaku je održana  8.sjednica Izvršnog odbora Međimurskog nogometnog saveza. Na sjednici je izneseno izvješće da je sklopljen ugovor s Hrvatskim nogometnim savezom o postavljanju umjetne trave na pomoćni teren SRC Mladosti. Također je usvojen prijedlog završnog računa za 2019. godinu s prihodima od 1.329.036,76 i rashodima 1.070.839,43 kune, dakle s viškom 258.179,33 te prenesenim viškom ranijih godina od 134.879,17 kuna.

Na sjednici je izrečeno dosta prigovora na rad Nogometne škole Međimurje-Čakovec , te će se u skoro vrijeme organizirati okrugli stol na temu nogometa s mladima. Na sjednici je imenovana i zdravstvena komisija na čelu s dr. Marijem Vinkom koja će koordinirati sa savezom u svezi epidemije koronavirusa.

Nakon odlaska Dragutina Naranđe u mirovinu popunjeno je i mjesto nogometnog instruktora. Novim je imenovan Damir Lepen Jurak koji je trenutno trener seniorske ekipe Međimurja. Instruktor je postavljen na određeno vrijeme, na četiri mjeseca, od 16.ožujka do 17.srpnja, na pola radnog vremena, a nakon toga donijet će se konačna odluka.

Osim toga imenovani su i delegati u novi saziv Skupštine Zajednice sportova Međimurja. Osim Mate Kljajića koji je predložen za predsjednika Zajednice imenovani su Darko Jambrović, Damir Dominić, Stjepan Perko, Tomica Kralj i Zlatko Rajf.

(tekst i foto: Miljenko Dovečer)