Iako nevjerojatno i to se događa – trener jesenskog prvaka Nedelišća Krešimir Šenji podnio ostavku!

U  prvom dijelu natjecanja 4. HNL već je sedam klubova promijenilo trenere. Nakon posljednjih ostavki Antona Srše i Želimira Orehovca još jedan četvrtoligaš ostao je bez trenera.

Šenji Krešimir profesor tjelesno zdravstvene kulture, nositelj trenerske UEFA B licence podnio je ostavku na mjesto trenera  jesenskog prvaka 4. HNL Čakovec- Varaždin, Nedelišća. U svojoj trenerskoj karijeri do sada je vodio Jedinstvo iz Gornjeg Mihaljevca, u dva navrata Veneru iz Svetog Jurja na Bregu i Polet iz Svetog Martina na Muri. Unatoč tome što su prvi na kraju polusezone kaže da je rastanak bio neminovan:

– Istina je da je malo čudno što odlazim iz kluba koji je prvi na ljestvici, međutim moja vizija i vizija kluba se ne podudaraju. Priznajem da je u nekim periodima kod malo slabijih rezultata  bilo malih trzavica, ali to je sastavni dio trenerskog posla. Ja iz kluba odlazim uzdignute glave bez nekih repova i želim Nedelišću, klubu s tradicijom, u slijedećem periodu puno uspjeha.Klub vrvi kvalitetnim igračima i smatram da moj nasljednik, kojemu želim puno sportske sreće, može dovesti Nedelišće do prvog mjesta i na kraju sezone – kazao je sada već bivši trener Krešimir Šenji.

(Miljenko Dovečer, foto : NK Nedelišće, Kristina Jagec)