HUMANITARNO VJEŽBANJE „MURAKEN GYM“ U MURSKOM SREDIŠĆU

U srijedu  17.12. 2014., organizira se u Murskom Središću humanitarno vježbanje te predstavljanje grupnih programa vježbanja ”Muraken Gym-a”. Sav prihod namijenjen je   udruzi za autizam ” Pogled”. Vježbanje će se održati u dvorani poslovnog centra „Nedeljko“ u Tekstilnoj ulici.

Donacije za djecu s autizmom skupljaju se cijeli dan, a programe vježbanja možete isprobati od 8:00 pa do 21:00 , a od 17:30 treneri, te stručni suradnici predstavljaju  grupne programe Muraken Gym-a.

mura 2

Program vježbanja:

Gym 1

17:30-18:00 – Vježbanje za najmlađe (djeca 4 -6 godina)- Davor Marić, Dinko Šarić

18:00 -18:30 – Shotokan Karate – Dinko Šarić

18:30 – 19:00 – Pilates – Sandra Brdar

19:00 – 19:30 – Aero Booties/ Core – Marija Jurina

19:30 – 20:00 – Cardio Combat – Dinko Šarić

20:00 – 20:30 – MMA – Luka Mošmondor, Dinko Šarić

Gym 2

18:00 – 18:30 – TRX trening – Marija Jurina

18:30 – 19:00 – Kettlebell trening – Dinko Šarić, Jura Soldat

19:00 – 19:30 – Training for Warriors – Jura Soldat

19:30 – 20:00 – Training for Warriors – Jura Soldat

20:00 – 20:30 – Training for Warriors – Jura Soldat

Treneri: Dinko Šarić, Jura Soldat, Luka Mošmondor, Sandra Brdar

Stručni suradnici:

Marija Jurina, mag.cin

– vanjski suradnik za Fitness na KIF-u

– predavač na Fitnes učilištu

– licencirani TRX Trener

Davor Marić, prof. Kin.

– kondicijski trener za djecu i odrasle

mura 3

mura 4

Muraken Gym je dvorana za borilačke vještine i funkcionalni fitness. Za razliku od klasične teretane ne koristimo sprave za vježbanje, nego rekvizite poput girja, trx-traka, konopa, medicinskih lopti, pliometrijskih kutija, olimpijskih šipki, slobodnih utega, elastičnih guma, bugarskih vreća i težinu vlastitog tijela.

Naš način treninga, grupni ili individualni, tretira sve bitne motoričke osobine: snagu, koordinaciju, ekslpozivnost, brzinu i izdržljivost. Možete početi vježbati u skladu sa svojom trenutnom fizičkom spremom, a naš je zadatak svakim treningom poboljšavati vašu fizičku spremu i spremiti vaše tijelo za  stresne situacije na poslu ili aktivnosti u svakodnevnom životu.

mura 5

NAŠI PROGRAMI VJEŽBANJA:

TRAINING FOR WARRIORS

Training For Warriors je sustav treninga koji je Martin Rooney razvio prije 15-ak godina. Prvotno je trening osmišljen samo za borce, ali je tijekom godina Rooney uočio dobrobiti ovoga treninga za svakoga tko želi smršaviti, ojačati muskulaturu i osjećati se bolje. U TFW treningu koristimo vlastito tijelo za vježbanje uz razne rekvizite za funkcionalni fitness kao što su girje, trake, elastične trake, bugarske vreće, kamionske gume, konope, medicinke te olimpijske šipke i utege.

CARDIO COMBAT I MURAKEN CARDIO

Cardio Combat je trening visokog intenziteta s ciljem poboljšanja koordinacije pokreta, fleksibilnosti, kardiovaskularnog sustava, učinkovit u toniranju i definiranju mišića, te koristi tehnike borilačkih vještina

Muraken Cardio je trening gdje smo uz kardio vježbe visokog intenziteta za jačanje izdržljivosti dodali i girje  za povećanje snage

PILATES

Vježbajući pilates, ojaćat ćete i oblikovati svoje tijelo – posebno područje trbuha, stražnjice i donjeg dijela leđa. Ostvarit ćete bolju koordinaciju i sklad pokreta, povećat ćete izdržljivost i imati više snage za ostale aktivnosti.

MMA (Mixed Martial Arts)

MMA trening u Muraken Gymu prilagođen je pojedincu i nije potrebno iskustvo u borilačkim vještinama. Trening se sastoji od vježbi snage i kondicije te tehnika raznih borilačkih vještina.

BRAZILIAN JIU JITSU

Brazilski Jiu-Jitsu (BJJ) je borilačka vještina i borilački sport sličan judu i hrvanju.Ovaj je sport odličan za samoobranu, poboljšanje tjelesne kondicije i funkcionalne snage, stjecanje samopouzdanja i samopoštovanja.

BJJ mogu trenirati osobe bilo kojeg spola i bilo koje dobi, a trenira se u kimonu ili bez kimona.

SHOTOKAN KARATE, MAKOTOKAI KARATE I KARATE PANDE

Sustavni trening karatea omogućava nam da se lakše nosimo sa stresom i pritiskom koje nam nose moderna vremena, poboljšava nam fizičku pripremljenost, fleksibilnost, brzinu, agilnost, mišićnu moć, koordinaciju. Karate je primjeren za sve starosne skupine. Djeca uče osnove karatea, disciplinu, red i odgovornost. Odrasli se mogu učlaniti u rekreacijsku skupinu gdje je naglasak  na rekreaciji, samoobrani, rastezanju i održavanju vitalnosti.

Kontakt osobe: JURA SOLDAT  097 710 0577

DINKO ŠARIĆ  099 831 6482

mura 6

mura 7

mura 8

mura 9

mura 10

mura 11

mura 12