Hrvatska među osam najboljih europskih momčadi u e-nogometu! Čestitao im Davor Šuker

Hrvatski predstavnici na eEuru, Marko Gelo i Andrej Šporčić, uspješno su predstavljali Hrvatsku na prvom Uefinom natjecanju reprezentacija u e-nogometu, a čestitku im je uputio i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

Gelo i Šporčić uspješno su prošli trnovite kvalifikacije te su se plasirali među 16 najboljih momčadi u Europi, a na završnom turniru koji je održan ovoga vikenda izborili su četvrtfinale u kojem ih je svladala Francuska. Pobjednik eEura je Italija, koja je tako ponijela prvi naslov europskog prvaka u e-nogometu.

“Bilo nam je zadovoljstvo pratiti nastupe naših predstavnika jer su igrali zaista zanimljive i napete utakmice do samog kraja. Drago mi je što smo i u e-nogometu imali igrače koji s puno ponosa i strasti predstavljaju hrvatsku reprezentaciju. Zbog toga ćemo cjelokupnu nagradu koju UEFA daje HNS-u za ovaj rezultat proslijediti Marku i Andreju jer su to zaslužili jako dobrim rezultatom na kojem im od srca čestitam. HNS će nastaviti podržavati e-nogomet za koji postoji puno interesa, kao što smo vidjeli tijekom ovog eEura”, izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

HNS će tako Marku i Andreju proslijediti cjelokupni iznos od 3.000 eura iz nagradnog fonda Uefe, a Savez je prigodnim poklonima podržao hrvatske predstavnike i prije završnog turnira.

Hrvatski nogometni savez

(foto: HNS)