HNL Sjever: Rudar domaćin Podravcu iz Virja, Polet i Dinamo gostuju

Nakon pravog malog debakla u Domašincu Rudar u 7. kolu 3.HNL Sjever na svom terenu dočekuje ekipu Podravca iz Virja. Lijepa je to prigoda da se ispere gorak okus tog poraza i razveseli već pomalo razočarane navijače. Nije došlo do promjene na klupi Rudara, iako je trener Balajić dao svoj  mandat na raspolaganje, već je uže vodstvo kluba porazgovaralo kako s igračima tako i s trenerom te im dalo do znanja što u daljnjem dijelu natjecanja očekuje od njih. Nadajmo se da će takav pristup imati pozitivne rezultate, a i da će se oni vidjeti već na subotnjoj utakmici.

Ekipa iz Virja takmac je s kojim se Rudar već duže vrijeme natječe u istoj ligi, a rezultati utakmica se skoro uvijek bili dosta neizvjesni. Znao je Rudar dobivati utakmice u Virju, ali je isto tako bez bodova znao ostati na svom igralištu. U zadnjoj  natjecateljskoj međusobno odigranoj utakmici na Šuderki 07. svibnja Rudar je bio bolji rezultatom 3:1, a strijelci za Rudar bili su Vinko 2x ta Kevin Nedeljko. Sigurno da bi navijači Rudara itekako bili zadovoljni da se ponovi taj rezultat.

Utakmica se igra u subotu  01.10. 2022. godine u 16,00 sati na igralištu Šuderka u Murskom Središću.

Polet iz Svetog Martina na Muri gostuje kod ekipe Varteksa iz Varaždina koja po trenerskom palicom Nikole Goričanca u zadnjim kolima niže samo pobjede, tako da možemo očekivati vrlo neizvjesnu utakmicu, bez favorita. Utakmica se igra u petak 30.09. 2022. u 16, 00 sati.

Dinamo Domašinec u subotu 01.10. u 16,00 sati gostuje kod ekipe Koprivnice koja nije baš najbolje ušla u ovu natjecateljsku sezonu te bi po momentalnim rezultatima i stanju na ljestvici Dinamo morao do bodova. No u nogometu se nikad ne zna.

Želimo našim međimurskim ekipama puno sportske sreće i bodova u ovom kolu.

(tekst i foto: zr)