HAJDUKU OSVAJANJE VRIJEDNA TRI BODA POMUTILA TEŠKA OZLJEDA M. MAĐARIĆA

Hajduk Vindija u vrlo dobroj ,napetoj, a na momente i oštroj utakmici došao je do tri veoma važna boda. Nažalost sam izvještaj sa utakmice moramo započeti sa vijesti o veoma teškoj ozljedi domaćeg vratara Mihaela Mađarića  i to 67.minuti utakmice. Naime u jednoj gužvi ispred domaćih vratiju, nakon izvedenog kornera nekoliko igrača pada na tlo zajedno sa domaćim vratarom Mađarićem i tada dolazi  do loma njegove noge (fibule) te je odvezen u ŽB Čakovec gdje je odmah u tijeku večeri izvršena i operacija.

01

Želimo Mihi  čim brži oporavak  te da se ponovo vrati na zelene međimurske nogometne travnjake. Interesantno je da čitajući zapisnik sa te utakmice u izvješću delegata Antuna Mesarića nigdje ne nalazimo da je taj  trenutak zabilježen. Čini nam se da bi trebalo, jer ipak se radi o težoj ozljedi, a i delegati su valjda tu da i takve stvari vide i zabilježe.

02

Što se tiče same utakmice dosta ravnopravna igra većinom njenog većeg dijela, domaćini dolaze u vodstvo u 36.minuti zgoditkom  Josipa Mađarića i tim rezultatom od 1:0 odlazi se na odmor.

03

Drugi dio započinje obostrano otvorenom igrom i sve do 75.minute rezultat se ne mijenja no tada domaćin preko Gabrijela Hošpel dolazi do vodstva od 2:0.

04

 

Gosti iz Mačkovca se ne predaju no osim smanjenja rezultata na 2:1 u 82.minuti preko Tomislava Kuhara ništa više ne postižu. Tako domaćin zasluženo  dolazi do vrlo važna tri boda , uz  po delegatu vrlo dobro suđenje sudačke trojke.

05

HAJDUK /Š/  – OMLADINAC /M/    2:1 /1:0/

2.ML Skupina „B“ 29.10.2016god. Igralište Hajduk Vinidije Štrukovec    11.kolo

 

Suci: Dario Velđi , Božidar Juračić , Kristijan Štajerec  delegat : Antun Mesarić

Strijelci: 1:0 36.min. J.Mađarić 2:0 75. Hošpel 2:1 82.Kuhar

Gledatelja : 120

06

HAJDUK VINDIJA: M.Mađarić (67.Mesarić) , Luka Hrženjak ,Lovro Hrženjak (88.Hoblaj) ,Goričanec ,M.Debelec ,Hošpel ,G.Debelec , Radiković ,Šela ,J.Mađarić , Kojter  pričuve: Mesarić ,Hoblaj , Šopar trener:  Darko Posavec

07

OMLADINAC/M/ :Polanec ,Posavec ,Jović ,Škvorc ,Leskovec ,Kuhar ,Lesar ,Vrbanec /46.Hanžeković/ , Hižman ,Silaj ,Varga(85.Kukovec) pričuve : Drvenkar,Kukovec, Rešetar ,Hanžeković ,Zadravec ,Berkić trener: Damir Vrbanec

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

08