HAJDUK VINDIJA NA SVOM TERENU PORAŽEN OD ŠENKOVCA 4:6

Nema sreće  Hajduk Vindija sa probojem na vrh tablice. Kada im se ukaže prilika  desi se kiks kao i ovaj puta na otvaranju proljetnog dijela sezone.  Bili su apsolutni favoriti u utakmici sa ekipom Šenkovca , ali nešto nesreća,  nešto nepažnje i gosti su  ugrabili priliku te odnose kući  tri vrijedna  boda. Pošto je vodeća Pobjeda iz G.Hrašćana u G.Kraljevcu uzela  samo  bod , a drugoplasirana ekipa Sloge iz Štrigove  poražena na domaćem terenu bila je to lijepa prilika  da se bodovno izjednače sa prvoplasiranom ekipom. No kao da ih jednostavno sreća neće tako da su i ovaj puta ostali kratkih rukava što se vrha ljestvice tiče.

Vjerojatno da bi utakmica imala drugi tijek da već u 31.minuti nije isključen vratar Tomislav Novak  zbog saplitanja  protivničkog igrača u izglednoj poziciji za postizanje zgoditka. Taj crveni karton uslijedio je daljnji tijek utakmice jer je na domaća vrata morao stati igrač pošto rezervnog vratara nije bilo u zapisniku utakmice. Na teškom terenu itekako se osjetio igrač više pa koliko god se trudili i borili domaćini ništa osim časnog poraza nisi mogli postići. Isključenje gostujućeg igrača Polaka u 90.min. došlo je prekasno za neki veći preokret u rezultatu.

Hajduku  preostaje samo da u daljnjem dijelu polusezone odigra što bolje i kvalitetnije te se izbori za čim bolji plasman na ljestvici s obzirom da ih nije ni taj poraz udaljio od vrha te su i dalje zadržali treću poziciju sa tri boda manje od prvoplasirane ekipe Pobjede.

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

IMG_5519

Copy of IMG_5540

IMG_5515

IMG_5521

IMG_5527

IMG_5529

IMG_5532

IMG_5534

IMG_5537

IMG_5544

IMG_5550

Snimka cijelog zaslona 8.3.2016. 204042