Hajduk Vindija bez trenera do tri boda

Nije baš najbolje  igrao u prvih deset kola Hajduk Vindija iz Štrukovca. Skupio je samo 7 bodova i nalazio se na pretposljednjem  mjestu i u klubu su zaključili da nešto moraju mijenjati. Odlučili su se za promjenu trenera, kako bi barem izazvali neki pozitivni šok kod igrača. Nije to ništa novo, treneri su uvijek ti koji prvi stradaju. Lakše je promijeniti trenera nego ne znam koliko igrača. I  pokazalo se da je to bio dobar potez.

U 11. kolu na svom terenu uspjeli su protiv solidnog protivnika Pobjede iz Gornjeg  Hrašćana uknjižiti tri boda.

Bez trenera na klupi u dosta ravnopravnoj utakmici  uspjeli su  pred sam kraj susreta postići pobjedonosni zgoditak. Strijelac tog veoma važnog zgoditka  za ekipu iz Štrukovca bio je u 86. minuti Mario Radiković.

Vrlo važni su to bodovi za ekipu Hajduka za ponovno vraćanje samopouzdanja i vjere u svoje vlastite sposobnosti. Nisu ti bodovi donijeli nikakav pomak na prvenstvenoj ljestvici.  Hajduk je i dalje petnaesti, ali im ti bodovi sigurno puno znače za daljnji tijek natjecanja.

U  slijedećem 12. kolu  gostuje kod vrlo jake ekipe Bratstva iz Savske Vesi momentalno drugoplasirane ekipe na prvenstvenoj ljestvici. Utakmica se igra u subotu 04.11. 2017. godine u 14,00 sati.

 

  1. međimurska liga skupina „B“ Štrukovec 28.10.2017. godine  11. kolo

HAJDUK VINDIJA – POBJEDA     1:0 (0:0)

Suci: Dario Bubek, Davor Šupljika, Tomislav Čurila

Delegat: Stjepan Talan

Strijelac:  1:0  86′  Radiković

Gledatelja:  70

HAJDUK VINDIJA:  Posavec, Luka Hrženjak, Lovro Hrženjak, M.Debelec, Šardi (84′ Vrančić), G.Debelec (90′ Hoblaj), Hošpel (79′ Šela), Radiković, Kojter, D.Purić (59. Vrtarić), L. Purić

Pričuve: Mesarić, Šela, Hoblaj, Kovačić, Vrančić, Vrtarić, Sabol

Trener: nema

POBJEDA: Šafarić, Horvat, Celinger, Golub, Ivančić (81′ Hanžeković), Mikulan, Novak, Mađarić, Lesar, Fuček, Frančić

Pričuve: Posavec, Zorković, Hanžeković, Pintarić

Trener: Bojan Novak

(tekst  Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)