HAJDUK U ŠTRUKOVCU NAMUČIO RUDAR

 

              ” HAJDUK”  ŠTRUKOVEC  – “RUDAR” M. SREDIŠĆE

 

                                                     3 : 4 ( 0 :2 )

 

Nastavljajući niz prijateljskih utakmica u sklopu priprema Rudar je gostovao u Štrukovcu pobijedivši županijskog drugoligaša uz ne baš blistavu partiju.

 

Trener  je  ovaj put dao veću minutažu igračima koji se moraju izboriti za mjesta u momčadi i sigurno je da će u buduće morati puno ozbiljnije shvatiti utakmice kako bi u tome  uspjeli.

 

 Istina je da je su Rudaru danas uz standardne  igraće koji su bili na klupi nedostajali i članovi prve postave M.Rajf , D.Šoltić, B.Vurušići i Zadravec. Sve to ne umanjuje uspjeh domaćina koji je uz malo sreće mogao izvući i još povoljniji rezultat da je lopta A.Kovačića, po nama danas najboljeg igrača na terenu umjesto u stativi završila u mreži Pavlovića.

 

 Istaknimo još da su i domaćima nedostajala trojica igrača iz prve ekipe. Vjerojatno je na malo opušteniji odnos prema igri utjecaj imao i ovotjedni dosta teški rad na treninzima , a u mislima je već i sutrašnja utakmica sa Murom iz Murske Sobote sutra  u 18 sati na igralištu Šuderka.

 

SATAVI:

 

“HAJDUK” Novak , L.Hrženjak , D.Hrženjak , Žganec , M.Mađarić , Kodba , Šardi, M.Debelec, Kovačić , Mikulaj , K.Hrženjak

pričuve : Zadravec , Vrtarić  trener : Horvat Dominik

 

“RUDAR” R.Rajf , N.Šoltić , Dan.Levačić , M.Šoltić , Liklin , Radiković , Berdin, V.Knežević , Mihalic , H.Knežević ,Čalopa

pričuve : Pavlović ,Novak ,Vuri , Šprajc, Den Levačić trener : Vincetić Goran

SUDAC : Levačić

STRIJELCI :  za Hajduk – Kovačić 46 i 60 minuta , 83′ Kodba

 

                         za Rudar   –  V.Knežević 17 ‘ , Čalopa 40 ‘ 82′ , Dan.Levačić 86’

 

Škola  nogometa Rudar poziva sve roditelje zainteresirane djece za igranje nogometa naročito 2007. i 2008. godište da se jave treneru ekipe U-8 Daliboru Liklinu na mob. 099 354 3433 ili voditelju škole Antolović Kristijanu na broj mobitela 098 331 672 gdje će dobiti sve potrebne obavijesti. Također zainteresirani za igranje nogometa starijih godišta mogu se javiti na stadionu Šuderka trenerima za vrijeme održavanja treninga koji se odvijaju svakodnevno u različitim kategorijama.

 

                                                                              (Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)