HAJDUK /Š/ POBJEDOM DO TREĆE POZICIJE

Hajduk iz Štrukovca pobjedom u 24.kolu 2.ML Skupina „B“ nad ekipom Zebanca od 4:2 popeo se na ljestvici i trenutačno zauzima 3.mjesto. Samo tri boda manje od prvoplasirane Pobjede G. Hrašćan i bod manje od drugoplasirane Sloge iz Štrigove. To ekipi iz Štrukovca daje sasvim realne šanse da se do kraja prvenstva bori za sam vrh na ljestvici. U subotu protiv ekipe Zebanca zasluženo su pobijedili, međutim puno su im pomogli i gosti , u stvari njihov kapetan Purić koji je zbog odguravanja obim rukama u predjelu brade domaćeg igrača zaradio crveni isključujući karton u 42.minuti. Po delegatu Vodopiji sasvim opravdano.

12

Inače domaćin je u vodstvo došao u 26.minuti zgoditkom K.Hrženjaka  i taj rezultat ostao je i na kraju prvog dijela. Sve do 59.minute gosti iz Zebanca dobro su se odupirali domaćinu no tada K. Goričanec povećava vodstvo na 2:0 i tu počinje polako kraj za gostujuću ekipu. U samo dvije minute 69. I 70.-toj slijedi potpuni potop Zebanca  zgodicima K. Goričanca i Sabola. 

 

02

Očito da su se domaćini zadovoljili visokom vodstvom od 4:0 te slijedi opuštanje što gosti iskorištavaju te preko Šafarića u 80. min. i Galovića 84. smanjuju na 4:2 i kući se vraćaju sasvim podnošljivim  porazom.

04

U slijedećem 25.kolu Hajduk je gost kod ekipe Malog Mihaljevca koja je ovaj vikend poražena kod ekipe Plavih . Biti će teško , ali ako žele u sam vrh dobar rezultat se sam nameće kao imperativ.

03

HAJDUK VINDIJA- ZEBANEC  4:2  (1:0)

30.04.2016. Štrukovec                                                             Igralište Hajduk Vindija

2.ML Skupina „B“                                                                       gledatelja :100

Suci :  Bedić , B.Križarić ,Grabar                                          delegat : Vodopija

Strijelci: 1:0 26.K.Hrženjak  2:0 59. Goričanec 3:0  69.Sabol  4:0 70.Goričane

13

HAJDUK-VINDIJA: Novak .L.Hrženjak , D.Hrženjak , Sabol , Šela (63. Perišić) , M.Debelec (73.Hoblaj) , Goričanec , Šimunković , K.Hrženjak ,Radiković ,G.Debelec pričuve : Kovačić , Hoblaj ,Mesarić Perišić , Mađarić trener Mihael Mađarić

ZEBANEC : M.Horvat , Galović ,Gorčanec , M.Debelec ,D.debelec ,Žunić , Horvat , Šafarić ,Purić ,Vrančić ,Kojter pričuve : Kočila ,  Borovčak,Makar trener : Nikola Goričanec

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

01

05

06

07

08

10

11

13

09