HAJDUK /Š/ BOLJI OD M. MIHALJEVCA – SLIJEDI NOVI NOGOMETNI VIKEND

Nakon što su u prvom kolu remizirali u D. Koncovčaku što je bilo svojevrsno iznenađenje, igrači Hajduka –Vindije u subotu su u Štrukovcu savladali ekipu M. Mihaljevca s 3:2 te se probili na 4. mjesto ljestvice s 4 boda. Prva tri mjesta drže  dvostrukim pobjedama Sokol, Šenkovec i Mura.

06

Hajducima sada predstoji gostovanje kod Bratsva u Jurovcu koje se nalazi na 10. mjestu s jednom pobjedom i jednim porazom. Utakmica se igra u nedjelju 4. rujna s početkom u 17 sati. Sude Bedić, Novak i Pintarić, a delegat je Novaković.

 

03

MŽNL  ČK-VŽ

 

Nakon neugodnog  poraza u Donjem Kućanu Rudar je u trećem kolu domaćin ekipi Mladost Kometa  iz Preloga. Radi se o ekipi koja je u prvenstvo ušla sa pobjedom i porazom kao i Rudar , a već po tradiciji dosta je neugodan suparnik Rudaru.

Kako se ekipa Rudara konačno kompletirala  i svi igrači mogu nastupiti za vjerovati je da će Rudar pružiti jednu dobru nogometnu partiju i razveseliti svoje navijače.

Utakmica se igru u subotu 03.09.2016. godine u 17,00 sati na stadionu na Šuderki . Utakmicu vodi sudačka trojka u sastavu :Goran Tomočić ,Tomislav Čurila i Boris Jakovljev  delegat je Vladimir Vugrinec.

 

2.MNL  Skupina „B“

 

Mura iz Hlapičine nakon  dvije lijepe pobjede odlazi na gostovanje kod ekipe Malog Mihaljevca.  Zadrže li dosadašnju formu iako je domaćin neugodan protivnik mogli bi se doma vratiti sa bodovima ili barem bodom.

Utakmica se igra u nedjelju 04.09.2016.godine u 17,00 sati u Malom Mihaljevcu. Sude : Kukovec, Radek ,Kantoci delegat je Korunić.

 

Plavi iz Peklenice  igraju tešku utakmicu protiv Venere iz Svetog Jurja na Bregu. Interesantno je da su obje ekipe startale na početku prvenstva sa dva poraza tako da i jednoj i drugoj ekipi pobjeda bi došla kao naručena za izlazak iz ove loše serije. Radi se o dvije ekipe  koje su  najavljivale na početku prvenstva  pohod na sam vrh ljestvice, a za tako nešto bodovi su neophodni. Nadajmo se da su Plavi posložili sve kockice  te će upisati prva tri  boda.

Utakmica se igra u nedjelju 04.09.2016.godine u 17,00 sat na igralištu u Peklenici , a vodi je sudačka trojka Hergotić Sukanec ,Koprivec delegat je Mesarić.

 

Sokol iz Vratišinca  domaćin je ekipi Zasadbrega i za vjerovati je da će nakon dvije uvodne pobjede ostvariti i treću na svom igralištu u Vratišincu.  Đurđek, Fažon, Lukačić voditi će ovu utakmicu dok  će delegat biti Vlahek. Utakmica se igra u nedjelju 04.09.2016.godine u 17,00 sati .

 

D.Koncovćak  domaćin je ekipi Vučetinca u subotu 03.09.2016. god. u 17,00 sati. Utakmicu sude   Filipčić ,Novak , Graf , delegat je Dino Jambrović

 

3.ML

 

Torpedo iz Križovca na svojem terenu dočekuje trenutačno vodeću ekipu Mladosti iz Selnice. Jesu li u mogućnosti doći do prvih bodova veliko je pitanje jer u goste um dolazi ekipa puna samopouzdanja nakon dvije pobjede na startu prvenstva.  No utakmice se dobivaju na terenu pa ćemo vidjeti Svakako treba u nedjelju 04.09.2016.godine u 17,00 sati očekivati lijep i borbeni susret.

Utakmicu sude Toplišnjak  , Grgić ,Fodor  delegat je Novak.

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

08