Hajduk iz Štrukovca na teškom gostovanju u Vučetincu uzeo bod, iako je vodio 0:1

Vučetinec-Hajduk 1-1

Prvo poluvrijeme završilo  je 0-0, šanse za gol i s jedne i s druge strane iako je Hajduk imao veliku priliku kada je Filip Vrtarić sam išao prema golu i promasio čisti zicer. U drugom poluvremenu Hajduk postiže gol za vodstvo 0:1 realizacijom Marka Hoblaja na odličnu asistenciju Filipa Vrtarića.

Mogao je Hajduk povesti i 0:2, ali u samioj završnici falilo je koncetracije Luke Hrženjaka i Gorana Debelca. Nakon toga domaćini izjednačuju na 1:1 u 73. minuti utakmice. Zadnjih 10 minuta stvarale su se šanse i s jedne i druge strane za postizanje gola, a kod Hajduka opet je u najboljoj prilici bio Filip Vrtarić.

Imali su i domaćni šanse, ali sigurni vratar Hajduka Mišel Bistrović bio je nesavladiv, a i obrana je bila sigurna pogotovo zadnja linija na čelu s kapetanom Markom Debelcom. U zadnjim trenucima Hajduk je igrao s 10 igrača jer crveni karton tj. 2 žuti na utakmici, dobio je (opet) F. Vrtarić.

Napomenimo i da je u 65. minuti utakmice igrač Hajduka Mario Radiković slomio prst na ruci i završio na kirurgiji u čakovečkoj bolnici.

Sudac Filipčić, dobro je vodio ovaj susret. Trener Hajduka Boris Radiković “zadovoljan” je bodom iako su njegovo igrači mogli u Štrukovec odnijeti i sva tri.

Hajduk i nakon ove utakmice zauzima 8. mesto na ljestvici, a u slijedećem 16. kolu gostuje u Mačkovcu kod Omladinca. Utakmica počinje u 17 sati.

(m, foto: Hajduk)