GRADSKI NOGOMETNI VIKEND

27. i 28.09. 2014.  naš grad obiluje bogatim  sportskim nogometnim programom pa da bi mogli odabrati gdje ćete, donosimo vam raspored događanja na nogometnim terenima diljem grada.

 U subotu 27.09 2014 . u 16 sati na igralištu Šuderka Rudar u sklopu 4.MŽNL ČK dočekuje svog starog poznanika iz takmičenja u 1.ŽMNL, ekipu Centrometala iz Macinca koja trenutačno zauzima treće mjesto na tablici.  Nakon laganog posrtanja u Hrastovskom uvjereni smo da će igrači Rudara pružiti sve što je u njihovoj moći da sva tri boda ostanu na njihovom terenu.

U isto vrijeme u Štrukovcu Hajduk Vindija u 2. ŽMNL  na svom igralištu dočekuju

goste iz Zebanca te nakon dobrih igara u posljednje vrijeme očekuju pun plijen.

 U subotnjem prijepodnevu svoje utakmice odigravaju i mladi . Tako  su na rasporedu utakmice protiv mlađih uzrasta NK Nedelišće .U 10 sati nastupa kategorija U- 10 , a u 11 U- 14  .  U-12 je ovo kolo slobodna. Jedini koji iz nogometne škole gostuju su najmlađi početnici koji u Čakovcu u 11 sati nastupaju protiv ekipe Šenkovca .

 

Nedjelja 28.09.2014  započinje jutarnjom matinejom juniora koji u 10 sati dočekuju

ekipu Graničara iz Kotoribe.

Ostala naša dva županijska drugoligaša Plavi i Mura svoje utakmice igraju u nedjelju u 16 sati  kao domaćini.

Plavi Peklenica  – Venera Sv.Juraj na Bregu

Mura Hlapičina  – Napredak G.Kraljevec

 I za kraj ostao je još trećeligaš Torpedo iz Križovca koji  gostuje kod  Dinama izŽiškovca .Utakmica je također u 16 sati. S obzirom na formu naših gradskih ekipa kao i raspored koji je pred njima možemo očekivati puno bodova na njihovom kontu.

 

                                                                                   (Z. Rihtarec)

 

Donosimo i plakat za najavu rukometne utakmice ŽRK „Zrinski“ iz Čakovca