GRADSKI DERBI U ŠTRUKOVCU – RUDAR GOSTUJE U SLAKOVCU

Kako su vremenski uvjeti sve sličniji zimskim tako se polako i prvenstvena natjecanja bliže kraju u jesenskom dijelu prvenstva.

Tako su članovi MŽNL ČK-VŽdošli do 12.kola,  a Rudar nastavlja sa derbi susretima.Kako je prošle subote odigrao derbi susret sa Jalžabetom i prestigao ga na ljestvici te trenutačno zauzima  odlično  četvrto mjesto u subotu 25.10.2014 odlazi na ogled sa trećeplasiranoj ekipi Slobode iz Slakovca. Utakmica se igra u 15,30 sati, a voditi će je sudačka trojka Hrastić, Pintarić i Hantak dok će delegatsku funkciju vršiti Toplek. Rudar će u ovoj utakmici nastupiti u kompletnom sastavu pa iako mu je protivnik dugogodišnji sporstki rival na međimurskim prostorima nadamo se povoljnom rezultatu.

 

I mlađe kategorije igraju svoje posljednje 10.kolo u 2.HNS ligi Središte Skupina Zapad “B” ,  a odlaze u goste ekipi Ivančice iz Ivanca u subotu u prijepodnevnim satima. Važno je istaknuti da mladi nogometaši kategorije U-10  već su osigurali naslov jesenskih prvaka dok kategorije U-12 i U-14  imaju tu jesensku titulu osvojiti pobjedama u ovom susretu.

 

Juniori 26.10.2014  u10,00 sati gosti su kod Podravine iz Ludbrega.

 

U 2.ML zapad u subotu 25.10.2014 u 15,00 sati igra se gradski derbi u Štrukovcu između domaćeg Hajduka Vindija i Plavih iz Peklenice . Po trenutačnom stanju na tablici gdje Plavi zauzimaju odlično treće mjesto i samo čekaju kiks prvo  dvoje plasiranih apsolutni su favorit. No derbiji su nešto gdje su uvijek sva tri znaka moguća pa je za vjerovati da se i devetoplasirani Hajduk neće samo tako olako predati . Zbog toga možemo očekivati jedan lijepi nogometni  susret kojeg bi svakako trebalo pogledati. Suci ove utakmice su Klarić , Mihalić i Čeke delegat utakmice D.Jambrović.

Mura iz Hlapičine kojoj u zadnje vrijeme baš ne cvjetaju ruže dočekuje ekipu iz Strahoninca kojoj se prošle nedjelje desio kiks na domaćem terenu pa će to svakako pokušati nadoknaditi , ali se nadamo da će Muraši naći snage te na domaćem terenu pokazati tko je tu gazda.Utakmicu sude Hergotić Kraljić , Štrlek delegat Mesarić. Utakmica se igra u nedjelju u n 14,00 sati

U 3.ML Torpedo iz Križovca  gost je ekipi Borca iz D.Hrašćana ne presnažnoj i ako Križovčani utakmicu shvate ozbiljno mogli bi se omastiti sa tri boda .Sudačka trojka  Balić , Bašek, Kolarić delegat I .Kovač. Susret u nedjelju počinje u 14,00 sati. (Z. Rihtarec)