Gradonačelnik Srpak i predsjednik kluba Matić uručili odbojkašicama Plavih pehar i medalje

U subotu su odbojkašice odbojkaškog kluba Plavi igrale zadnju prvenstvenu utakmicu. Protivnice su im bile odbojkašice iz Lepoglave. Prije utakmice gradonačelnik Dražen Srpak je s predsjednikom kluba Sašom Matićem podijelio odbojkašicama Plavih medalje i pehar za 3. mjesto u 3. Nacionalnoj odbojkaškoj ligi centar skupina Sjever. Čestitao im je na odličnom rezultatu i poželio sreću u posljednjoj prvenstvenoj utakmici.

Utakmicu su Plave otvorile odlično i brzo stvorile veliku prednost. Tu prednost su zadržale do kraja i rezultatom 25:16 domaće igračice vode 1:0 u setovima. U nastavku utakmice Plave ne mogu uhvatiti ritam kakav su imale u prvom setu. Lepoglava je zaigrala bolje, a Plave ispod svojih mogućnosti pa gošće dolaze do sljedeća 3 seta i zasluženo odlaze u Lepoglavu sa sva 3 boda. Po setovima je bilo 21:25, 23:25, 23:25. Poraz nije pokvario raspoloženje kod Plavih jer su njihove odbojkašice već u svojoj trećoj sezoni došle do 3. mjesta i prvog pehara. Do kraja sezone Plave moraju odigrati još kup Međimurja. U četvrtfinalu kupa igraju protiv Nedelišća.

Plavi – Lepoglava 1:3 (25:16, 21:25, 23:25, 23:25)

Plavi: Kerovec, Škvorc, Debelec, Žužić, Končić, Novak, Hranilović, Goričanec, A., I. Mance, Turk, Kolarić, Srša, Tuksar. Trener: Jurica Novak

(Jurica Novak, foto:  A. Jurak)